Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bereid je voor op een Winterse Forza Horizon 3 avontuur met Blizzard Mountain

Bereid Je Voor Op Een Winterse Forza Horizon 3 Avontuur Met Blizzard Mountain

Maak de winterbanden klaar en pak je beste windjas, omdat Blizzard Mountain lonkt! De Blizzard Mountain Expansion voor Forza Horizon 3 komt 13 december uit en bevat Forza’s eerste – sneeuw,ijs, extreme hoogtes en sneeuwstormen om spelers uit te dagen in hun zoektocht om King of the Mountain te worden.

Word King of the Mountain

Deze gloednieuwe campagne daagt spelers uit om te strijden in een reeks van spannende gebeurtenissen met het uiteindelijke doel om King of the Mountain te worden. Met meer dan 50 nieuwe events en challenges om aan deel te nemen, test de uitbreiding de vaardigheden van de chauffeurs onder extreme weersomstandigheden en gloednieuw race types, waaronder Hill Climb, Descent en Blizzard race-events. Daarnaast zullen spelers in staat zijn om deel te nemen aan nieuwe Bucket List Blueprint en Rivals events, evenals 28 nieuwe Xbox Live Achievements te verdienen ter waarde van 500 Gamerscore punten (ga naar ForzaMotorsport.net voor de volledige lijst van prestaties).

Ontdek een nieuwe Alpine Playground

Blizzard Mountain is een berg paradijs voor auto fans, vol avontuurlijk terrein en uitdagende rijomstandigheden. Nieuwe gebieden, zoals het extreme sports sneeuwpark en een enorme bevroren meer maken dit de ultieme besneeuwde playground voor spelers. Bovendien zullen spelers bonus boards vinden om te smashen, mooie plekjes om te genieten en een gloednieuw verborgen Barn Find voertuig.

Blizzard Mountain introduceert ook zeven nieuwe auto’s in de game (plus de eerder genoemde Barn Find), inclusief de ongelooflijke 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX, de 2016 Nissan Titan Warrior Concept, klassieke rally auto’s en nog veel meer. Zorg ervoor dat je Xbox Wire checkt voor meer informatie over elk van deze nieuwe auto’s.

De Blizzard Mountain-uitbreiding voor Forza Horizon 3 is apart of als onderdeel van de  Forza Horizon 3 Expansion Pass, die spelers korting op de toegang tot twee uitbreidingen geeft, verkrijgbaar. Ultimate Edition eigenaren ontvangen korting op de Forza Horizon 3 Expansion Pass indien voor het einde van 2016 gekochtThis post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Bereid je voor op een Winterse Forza Horizon 3 avontuur met Blizzard Mountain

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×