Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tekken 7 en Horizon Zero Dawn speelbaar op Firstlook Festival!

Tekken 7 En Horizon Zero Dawn Speelbaar Op Firstlook Festival!

Je moet nog een kleine twee weken door zien te komen totdat je eindelijk de Jaarbeurs Utrecht in kunt rennen voor Firstlook Festival 2016! Op 7, 8 en 9 oktober vindt het grootste game en pop-culture evenement van de Benelux plaats en dat is te zien aan de aankondigingen!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: TEKKEN 7 is voor het eerst in Nederland speelbaar op Firstlook Festival 2016! Bezoekers van de stand van ASUS zullen een exclusief voorproefje krijgen van TEKKEN 7, dat in het voorjaar van 2017 pas officieel zal worden uitgebracht. TEKKEN is één van de langst lopende fighting game series ter wereld en heeft wereldwijd meer dan 45 miljoen games verkocht.

Ook Sony PlayStation pakt groots uit op Firstlook Festival 2016. Eerder maakten we al bekend dat Gran Turismo Sport speelbaar is op het evenement, maar daar voegt Sony nog even een hele grote Nederlandse titel aan toe: Horizon Zero Dawn! Jawel, één van de PlayStation-toppers van 2017 is op 8 en 9 oktober speelbaar in de Jaarbeurs tijdens Firstlook Festival!

Maar ook Xbox komt met gestrekt been de Jaarbeurs binnen vliegen!  Zo is Gears of War 4 speelbaar op Firstlook Festival, die vlak na Firstlook uitkomt voor Xbox One en Windows 10.

Mocht je al VIP-kaarten hebben of nog één van de laatste VIP-kaarten weet te bemachtigen, dan heeft Xbox nog iets tofs voor je in petto: Dead Rising 4 is namelijk enkel speelbaar voor de VIP kaarthouders op Firstlook Festival 2016 via de VIP App!

Naast gaming is er natuurlijk nog veel meer te doen op Firstlook Festival 2016. Nooit eerder hadden we zo’n diverse mix aan entertainment. Zo staat de Comic Artist Avenue vol met de beste tekenaars uit binnen en buitenland en kondigden we vorig week aan dat er een heuse Drone Racing Zone naar Firstlook Festival komt!

In samenwerking met DroneRacers.nl bouwen we een groot parcours op Firstlook Festival waar de hele dag door spectaculaire demo’s gegeven worden en waar je natuurlijk zelf ook het één en ander mag uitproberen! Er worden zelfs drones verkocht, dus neem je portemonnee mee!

Voor meer informatie over al deze aankondigingen en voor tickets, ga je naar firstlookfestival.nl!This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Tekken 7 en Horizon Zero Dawn speelbaar op Firstlook Festival!

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×