Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Durrës, Pas Dy Dekadash Pastrohen Kanalet Ujitëse - Ora News

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Fermerët e katër fshatrave në Durrës tashmë do të kenë mundësi që të ujisin të mbjellat falë pastrimit të kanaleve kulluese e vaditëse.Ndërhyrja në sistemin e kanalizimeve në fshatrat Rubjekë, Radë, Kameras e Borce vjen pas 25 vitesh demokraci.Falë kësaj ndërhyrje do të ujiten rreth 1200 hektarë tokë.
Durrës-Pas më shumë se dy dekadash, fermerët dhe banorët e Rubjekes, Radës, Kameras e Borce, do të kenë mundësi të ujisin të mbjellat .Bordi Rajonal i Kullimit në Durrës ka vënë në punë dy kanale kulluese dhe vaditëse në zonën e Manzës dhe Spillesë, me gjatësi totale 10 km. Në prag të nisjes së sezonit të vaditjes, Drejtori i bordit rajonal të kullimit është shprehur se kjo ndërhyrje shërben për vaditjen e rreth 1200 hektarë.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/durres-pas-dy-dekadash-pastrohen-kanalet-ujitese/


This post first appeared on Video Shqip Ovidim, please read the originial post: here

Share the post

Durrës, Pas Dy Dekadash Pastrohen Kanalet Ujitëse - Ora News

×

Subscribe to Video Shqip Ovidim

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×