Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nishani: Çamët Nuk Ishin Bashkëpunëtorë Me Fashistët Dhe As Me Nazistët

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Në kuadër të 71-vjetorit të fitores së koalicionit ndërkombëtar kundër nazifashizmit, Presidenti i Republikës, Bujar Nishani organizoi një ceremoni kushtuar ?Kontributit të popullsisë çame në Luftën e Dytë Botërore?. Nishani në fjalën e tij vlerësoi kontributin e pjesëmarrësve në ushtrinë nacianal clirimtare
Nishani: Përfundimi i Luftës II Botërore në favor të koalicionit të madh antifashist ku shqiptarët kishin vendin dhe kontributet e tyre, edhe shqiptarët e Çamërisë kanë nderin që të krenohen për këtë investim në shërbim të lirisë dhe demokracisë dhe të respektimit të të drejtave si ato të hebrenjve pas kësaj lufte botërore.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/741620/


This post first appeared on Video Shqip Ovidim, please read the originial post: here

Share the post

Nishani: Çamët Nuk Ishin Bashkëpunëtorë Me Fashistët Dhe As Me Nazistët

×

Subscribe to Video Shqip Ovidim

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×