Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gjobat Për Këmbësorët, Qytetarët Vijojnë Të Shkelin Rregullat E Qarkullimit Rrugor

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Disa muaj pas hyrjes në fuqi të kodit të ri rrugor i cili tashmë parashikon gjoba jo vetëm për drejtuesit e mjeteve por edhe këmbësorët duket se qytetarët ende nuk janë të sensibilizuar duke vijuar shkeljen e tyre.
Siç shohim edhe nga pamjet qytetarët edhe pse rrezikojnë jetën vijojnë të shkelin rregullat e qarkullimit rrugor duke kapërcyer kryqëzimet me semafor të kuq edhe pse një gjë e tillë sipas dispozitave 188 dhe 189 në Kodin e ri Rrugor parashikon masa administrative që variojnë nga 500 deri në 2 mijë lekë në rastet kur shkelen.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/gjobat-per-kembesoret-qytetaret-vijojne-te-shkelin-rregullat-e-qarkullimit-rrugor/


This post first appeared on Video Shqip Ovidim, please read the originial post: here

Share the post

Gjobat Për Këmbësorët, Qytetarët Vijojnë Të Shkelin Rregullat E Qarkullimit Rrugor

×

Subscribe to Video Shqip Ovidim

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×