Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Oktapod- Eduard Ndocaj, Kryetar I PS - 5 Shkurt 2016 - Vizion Plus - Variety Show

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
https://www.facebook.com/TurjanHyska28
https://instagram.com/turjanhyska/
https://twitter.com/turjanhyska
Ne studio me Eduard Ndocaj. Cowboy ne boten e çudirave. Eduart Ndocaj, premton se nese do te zgjidhet Kryetar i PS, do te riktheje ne parti Fatos Nanon dhe shume prej figurave me kontribut politik. Çfare do i sjelle PS-se ndryshe ai?
Nje format, shtylla kryesore e te cilit mbetet aktualiteti ne te gjithe spektrin e tij. Investigimi, thellimi dhe debati i dites jane ne qender te programit duke mos anashkaluar elemente te ndryshem artistik krejt te vecante dhe te parealizuar me pare si forme neper ekranet shqiptare. Ndryshe nga nje sezon me pare, tashme formati vjen me i pasuruar, me dinamik e me me shume elemente show. Bisedat apo debatet perpos elementit te tyre standart do te jene te kombinuara ne menyre harmonike edhe me elemente te spektaklit apo lojes duke e bere edhe me terheqese natyren e formatit.


This post first appeared on Video Shqip Ovidim, please read the originial post: here

Share the post

Oktapod- Eduard Ndocaj, Kryetar I PS - 5 Shkurt 2016 - Vizion Plus - Variety Show

×

Subscribe to Video Shqip Ovidim

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×