Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce premiere sunt la inceput de an ?

Filme noi de vazut in acest weekend

the-counselor01

1.    HUNGER GAMES: CATCHING FIRE ( Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson) . Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor.

2.    THE COUNSELOR (Cameron Diaz, Penélope Cruz, Brad Pitt, Michael Fassbender) : Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. E un film cu o distribuţie impresionantă şi scene de acţiune pe măsură.

3.    CAPTAIN PHILLIPS. O poveste reală despre piraţi la fel de reali: Tom Hanks este căpitanul Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei şi încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul. Un rol perfect pentru mult-premiatul Tom Hanks.


4.    LEE DANIELS’ THE BUTLER. Favorită la premii, drama regizată de Lee Daniels aduce în prim-plan o poveste reală; din perspectiva valetului care stă la Casa Albă în timpul a opt preşedinţi se conturează multe aspecte ale societăţii americane şi schimbările acesteia, de la mişcarea pentru drepturile civile la războiul din Vietnam. Cecil Gaines, valetul, este jucat de Forrest Whitaker; Alan Rickman e Ronald Reagan, Jane Fonda e Nancy Reagan, John Cusack joacă rolul lui Richard Nixon, Cuba Gooding Jr. şi Lenny Kravitz apar şi ei, iar Oprah Winfrey îşi face prima apariţie pe marele ecran (soţia valetului).

5.    ONLY GOD FORGIVES: Îţi dăm trei motive suficient de bune pentru a urmări pelicula prezentată pentru prima dată la festivalul de film de la Cannes. 1. Ryan Gosling, într-un rol de „bad boy“, care ne aduce aminte pe alocuri de „Drive“. 2. Ideea regizorului Nicolas Winding Refn: „Am vrut să fac un film despre un om care vrea să lupte cu Dumnezeu. Am adăugat un personaj care crede că este Dumnezeu (Chang), în mod evident, antagonist, cu protagonistul, un gangster (Julian) în căutarea unei religii în care să creadă. Într-un fel, „Only God Forgives“ este o cumulare a tuturor filmelor pe care le-am făcut până acum.“ 3. Coloana sonoră aproape psihedelică, Cristal Baschet (un instrument muzical cu totul special) în interpretarea lui Cliff Martinez.

6.    DOM HEMINGWAY (Demian Bichir, Jude Law). Acesta e mult-aşteptatul film în care apare frumoasa Mădălina Ghenea, alături de Jude Law, într-o comedie despre un spărgător de seifuri reîntors după 12 ani pe străzile Londrei.

7.    DELIVERY MAN (cu Chris Pratt, Vince Vaughn). Cum e să te trezeşti tată a 533 de copii? În această situaţie se află protagonistul acestui film, un remake după cunoscuta peliculă „Starbuck“.

8.    FREE BIRDS (voci: Woody Harrelson, Owen Wilson). Doi curcani cu personalitate, din două curţi diferite, îşi doresc să schimbe o tradiţie iubită de americani: cina de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

9.    KHUMBA (voci AnnaSophia Robb, Catherine Tate). Micul Khumba are ghinionul să se nască doar cu jumătate din dungile negre ce fac mândria zebrelor. În plus, membrii tribului cred că defectul lui a provocat seceta în ţinut! Alungat de acasă, Kuhumba face echipă cu un gnu şi un struţ şi încearcă să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar şi să rezolve problema secetei.

10.    LA VIE D’ADÉLE.  Pelicula a primit Palme d’Or la Cannes 2013, la fel ca şi cele două actriţe, Adèle Exarchopoulos şi Léa Seydoux, iar scenele de sex din film au fost subiectul de discuţie pe toată perioada festivalului. „Am fost avertizate că vor fi scene de sex. Dar mulţi regizori nici nu ar fi avut curajul să aducă vorba despre lucrurile pe care el ni le-a cerut să le facem“, spune Adèle despre regizorul Abdellatif Kechiche, cu care atât ea, cât şi colega ei de platou, Léa, au jurat că nu ar mai lucra vreodată.

Recomandari : 

Datini, traditii si superstitii de Sfantul Valentin – Dragobete

ALL ABOUT VALENTINE`S DAY
About Cupid – The symbol of love 
Frasi per San Valentino 
Dragobetele, Ziua Indragostitilor la romani 

Mesaje de Sf. Valentin – Valentine’s Day: Mesaje de Sfantul Valentin
Sms-uri scurte de Sf. Valentin

Alte recomandari

Citate celebre despre Iubire ! pentru ziua indragostitilor

Sfaturi pentru un “Valentine`s Day” perfect

Boboteaza 6 ianuarie

Sms-uri de Valentine`s Day in engleza
This post first appeared on Filme Si Subtitrari Wordpress Com | Just Another, please read the originial post: here

Share the post

Ce premiere sunt la inceput de an ?

×

Subscribe to Filme Si Subtitrari Wordpress Com | Just Another

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×