Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Imagini cu raze X publicate de Oregon Zoo

raze X

Uimitoarele imagimi cu raze X pe care le-a publicat Zoo-ul din Oregon pentru a sărbători Halloween-ul. Imaginile, realizate de medicii veterinari în timpul unei inspecții de rutină, au fost distribuite pe site-ul grădinii zoologice din Oregon.

Unele imagini arată foarte înfricoșător. Alții cred că arată doar speciile dintr-o altă perspectivă. Dar, dincolo de efectul pe care îl produc, ceea ce este sigur este că imaginile publicate de grădina zoologică din Oregon (Statele Unite), pentru a sărbători Halloweenul, sunt surprinzătoare.

După cum explică grădina zoologică, imaginile au fost făcute în timpul inspecțiilor de rutină efectuate animalelor de către medicii veterinari. Rezultatele au arătat că nici un animal nu a fost bolnav sau rănit.

Gradina zoologica a folosit un aparat cu raze X care are mai multă mobilitate decât unul obișnuit, ceea ce a facilizat utilizarea lui cu animale. Unele dintre animalele care trebuiau supuse testului au fost anestezite, iar altele nu.

Fondată în 1888, grădina zoologică din Oregon are peste 1,6 milioane de vizitatori pe an. În facilitățile sale uriașe, are 2,697 de animale.


This post first appeared on Kuckr, please read the originial post: here

Share the post

Imagini cu raze X publicate de Oregon Zoo

×

Subscribe to Kuckr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×