Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Anul 2017 în căutări


Uraganul Irma, filmarea în Las Vegas, agresiunea Coreei de Nord și alte subiecte din căutarea Google. Cele mai populare căutări ale utilizatorilor și principalele tendințe românești.

Google a publicat cea de-a șaptesprezecea ediție anuală a compilației 'Year In Search', care este dedicată principalelor evenimente mondiale și problemelor cele mai presante ale anului, în funcție de versiunea motorului de căutare.

În 2017 cele mai populare întrebări ale românilor au fost: ​​'cum se face slime?', 'cum se face sucul de rosii?', 'cum se calculează media de admitere la liceu?', 'cum pun floarea pe facebook?', 'cum se calculează pensia?' și altele.

Cei mai mulți utilizatori din întreaga lume au căutat: Irma, noul iPhone 8 și iPhone X, precum și programul de azi fostul prezentator pe NBC Matt Lauer, care a fost concediat din cauza scandalului de hărțuire sexuală.

Evenimentele principale din România au fost Bacalaureatul, Evaluare națională, Vinerea Neagra și altele.This post first appeared on Kuckr, please read the originial post: here

Share the post

Anul 2017 în căutări

×

Subscribe to Kuckr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×