Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Opriți-vă gândireaOpriți-vă gândirea și începeți să acționați.

Minți! Și știi asta foarte bine. Spui că ești mulțumit de viața ta. "Am un job bun, cu un salariu decent, o casă, o familie iubitoare. Ce mai vreau?" Răspuns: multe lucruri.

Eu spun despre asta, pentru că în adâncul nostru ne dorim cu toții cele mai bune lucruri pentru noi înșine. Și nu este nimic în neregulă cu asta.

Vreți mai mult de la viață, aveți un vis pe care doriți să-l realizați sau, cel puțin, gândul că viața ta are nevoie de o schimbare.

Există o singură cale de a realiza orice: 'Acționează!'

Ați auzit vreodată zicala: „Dacă vrei să faci pe Dumnezeu să râdă? - spune-i despre planurile tale“. Viața nu se dezvoltă întotdeauna așa cum îți imaginezi în capul tău. Gândurile lungi și complexe despre ceea ce trebuie să faceți pentru a atinge un anumit scop, este puțin probabil să vă ajute cu asta. De fapt, gândirea excesivă vă va împiedica de la orice acțiune.

Nu spun că trebuie să urmați fiecare impuls care apare în voi, sau să nu vă construiți planuri pentru viitor. Vă îndemn să vă dați seama că partea de gândire nu ar trebui să ocupe mai mult de 10% din proces. Restul de 90 sunt acțiuni.

De ce să acționezi? Este atât de dificil!

O lecție de viață importantă: în viața reală nu există reglementări, nici evaluări, nici repere. Nu există o formulă unică care să vă ducă spre succes.

Ați fost crescuți într-un sistem în care răspunsurile au fost clar formulate.

Ați fost învățați să dați examene, dar ați fost limitați la creativitate. Societatea a făcut din voi niște gânditori, dar lumea aparține celor care acționează.

Gânditorii lucrează pentru companii care aparțin celor care preferă să acționeze. Cei care acționează au libertate, dar gânditorii sunt limitați. Cei care acționează nu simt nevoia de a ști răspunsurile în avans, deoarece înțeleg că îi vor găsi prin experiență. Gânditorii gândesc până vor muri.

Vrei să-ți îngropi visurile? Pentru a împiedica acest lucru, trebuie să acționezi.

Ce fac să mă opresc din gândire și să încep să acționez?

Trebuie să treceți la etapa următoare.

Iată câteva metode pe care le puteți utiliza atunci când începeți o nouă călătorie sau încercați ceva nou:

Citiți. Fie că este vorba de cărți sau postări pe bloguri. Petreceți puțin timp pentru a găsi informații despre calea sau industria aleasă pentru a afla dacă vă sunt potrivite. Acordați atenție poveștilor reale ale oamenilor, deoarece acestea pot oferi o înțelegere mai profundă.

Luați în considerare neajunsurile. Cei mai mulți oameni nu iau în considerare partea inversă a acțiunilor lor. Luând în considerare cel mai rău posibil scenariu, decizia pe care o veți lua, este clară. În majoritatea cazurilor nu ai nimic de pierdut. Dacă cineva ți-a rănit ego-ul sau te-a negat, nimic rău nu ți se va întâmpla. Da, este neplăcut, dar nu mortal.

Din fericire, astăzi cele mai multe oportunități sunt extrem de accesibile. Căutați lucruri care au multe avantaje și câteva neajunsuri.

Motivul este mai important decât atitudinea.

Chiar și după ce ați analizat în mod corespunzător informațiile și ați ajuns la concluzia că ceva pare promițător, veți avea încă îndoieli care ucid 99% din vise.

Aș încerca să vă dau o "rețetă" specifică pentru a le depăși, dar nu există. În mod ironic, tot materialul despre auto-ajutorare nu poate explica decalajul mic între gândire și acțiune.

În cazul meu, când mă îndoiesc, mă întreb: „ De ce nu?“ Eu vorbesc în capul meu, în care îmi dau seama că nu există niciun motiv întemeiat pentru a nu face cu viața mea ceea ce vreau. Îmi amintesc cât de mică este viața, cât de nesemnificativ sunt în marea schemă a lucrurilor și cât de mult îmi voi regreta dacă nu fac ceea ce vreau.

După ce conduc analiza, continui să implementez ideea.

Cum au devenit oamenii de știință nebuni?

Multe dintre cele mai mari descoperiri din lume au fost accidentale. Acestea includ penicilina, stimulatoarele cardiace și Instagram-ul.

Toate acestea sunt rezultatul eforturilor oamenilor care au încercat, au încercat și au încercat.

De acum înainte, începeți să vă considerați un om de știință. Nu există succes sau eșec. Viața este laboratorul tău și scopul este de a experimenta și de a observa ce se întâmplă. Ca un om de știință, dezvoltați o teorie și încercați-o în practică.

Cheia succesului este adoptarea primului pas, cel mai simplu și cel mai evident.

Cu gândirea experimentală, nu mai identific succesul sau eșecul; ele servesc ca indicatori ai direcției viitoarei mele căi.

Experimentul tău. Un experiment bun implică următoarele:
• Ipoteza.
• Parametrii și calendarul.
• Nu există atașamente.

Luați în considerare un exemplu aleatoriu.

Să presupunem că doriți să vindeți bijuterii lucrate manual pe internet. Ați citit mai multe articole pe această temă și ați găsit cele mai bune vânzări care sunt bine cunoscute în marketingul de conținut și în mass-media socială.

Ipoteza ta poate suna astfel: "Dacă voi crea un magazin pe internet, un blog și să postez pe rețele sociale, atunci pot primi venituri suplimentare".

Apoi definiți parametrii. Nu vă veți îmbogăți peste noapte, nu-i așa? Ar trebui să așteptați un pic pentru a vedea dacă strategia voastră funcționează. Puteți seta parametri cu așteptări gestionate - de exemplu, puteți câștiga primii 500 de dolari din vânzări în termen de șase luni.

Rulați experimentul. Timp de șase luni, puneți-vă inima și sufletul în dezvoltarea magazinului vostru, fără a vă concentra pe rezultate. Utilizați metodele pe care le-ați învățat pe Internet.

Când perioada de încercare se încheie, analizați rezultatele. În acest stadiu, majoritatea oamenilor renunță. Ei cred că experimentul a fost un eșec și se vor opri, pentru că ar fi prea dificil pentru ei.

Nu renunta la nimic pentru ca este greu pentru tine. Nimic nu merită să fie ușor. Judecati-vă rezultatele, pe baza modului în care vă simțiți în privința traseului sau procesului. Dacă vă place ceea ce faceți, dar rezultatele dorite nu au apărut încă, înseamnă că trebuie să reconsiderați strategia.

Totuși, dacă simțiți că ceea ce faceți nu este al vostru, atunci aruncați-l și cautați-l pe al vostru.


This post first appeared on Kuckr, please read the originial post: here

Share the post

Opriți-vă gândirea

×

Subscribe to Kuckr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×