Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Un proprietar Tesla nu si-a putut debloca masina electrica


Un proprietar Tesla nu si-a putut debloca masina electrica in desertul Mojave, din cauza lipsei de comunicare celulara. Antreprenor in Las Vegas, Ryan Negri a avut probleme cu masina electrica Tesla modelul S, in parcul Red Rock Canyon, in desertul Mojave. El si-a pornit masina prin intermediul unei aplicatii mobile de pe smartphone, dar dupa ce a oprit nu si-a mai putut continua calatoria din cauza lipsei de comunicare celulara.

Negri a spus ca a venit in parc sa faca cateva fotografii. Curand el si-a dat seama ca masina electrica nu va functiona din cauza faptului ca in desert nu exista nici o conexiune la reteaua de telefonie mobila, astfel el nu si-a putut debloca masina electrica Tesla prin aplicatie.

O fotografie postată de Ryan Negri (@ryannegri) pe


Pentru a iesi din aceasta situatie neplacuta, sotia omului de afaceri, pe nume Amy, a trebuit sa mearga mai mult de 3 kilometri pentru a prinde semnal, astfel si-au putut suna prietenii si sa le ceara sa le aduca cheile de la masina.

Negri a spus ca a fost constient de faptul ca aplicatia mobila nu va functiona fara semnal de retea, dar el a uitat asta.

Dupa incident, Negri a adaugat cateva fotografii.


O fotografie postată de Ryan Negri (@ryannegri) peThis post first appeared on Kuckr, please read the originial post: here

Share the post

Un proprietar Tesla nu si-a putut debloca masina electrica

×

Subscribe to Kuckr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×