Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nëndetësja 105 pritet të kthehet në muze, e vetmja nëndetëse që…

Nëndetësja 105 pritet që të kthehet së shpejti në muze. Kjo info vjen nga burime të bazës së Pashalimanit.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Vlorë/ Rruga e plazhit të vjetër merr jetë për herë të parë
  • Novoselë/ Bilanci i përmbytjeve, mbi 80 familje u prekën nga uji

E vetmja nëndetëse që i ka shpëtuar dërgimit për skrap, qëndron në Pashaliman.

Aktualisht është tepër e vështirë për t’u vizituar. Të vetmit që mund ta vizitojnë duhet të hyjnë në bazë.

Flitet se 105 do të vendoset në Orikum.

Nëndetësja 105 është ajo që është luajtur filmi. Gjithashtu është ajo e historisë së vërtet mes rusëve dhe shqiptarëve.

Pas prishjes së mardhënieve me bashkimin sovietik u tentua të merrej forcërisht.

Pas vitit 1997 të gjitha nëndetëset dolën jashtë përdorimit.

Ato kanë qënë krenaria e Shqipërisë. Vlera e tyre nëse do ishin fuksionale do ishte shumë e lartë.

Nëndetëset në total kanë qenë 4 dhe të gjitha ishin të vendosura në Pashaliman.

Për Lajm-shqip

Enrik Mehmeti

08.02.2018

The post Nëndetësja 105 pritet të kthehet në muze, e vetmja nëndetëse që… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Nëndetësja 105 pritet të kthehet në muze, e vetmja nëndetëse që…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×