Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Robert Gjonaj krahë për krahë me Mike Pence…

Robert Gjonaj krahë për krahë me Mike Pence, edhe një tjetër shqiptar në SHBA.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Shqiptari nga Mali i Zi, më i kërkuari e krahë për krahë me yjet
  • Shqiptari, foto me ushtarin që vrau Bin Ladenin…

Në Detroit, arrin suksese të larta. Fjala është për Robert Gjonaj, i biri i Rrok Gjonaj.

Para 34 viteve emigroi në SHBA, për një jetë më të mirë.

Sot, i biri i tij, Roberti është shumë i angazhuar në jetën politike të SHBA-ve.

Ka një influence të madhe, ku në zgjedhjet e fundit presidenciale ishte përkrahës i presidentit aktual Donald Trump.

Ishte një ndër organizatorët kryesorë të tubimeve të partisë Republikane në Michigan.

Robert Gjonaj gjithashtu ka lidhje të ngushtë edhe me të bijat e Donald Trump.

Shpesh poston foto dhe video me to në Instagram. Aktualisht, Roberti është në ushtrinë amerikane.

Dhe kështu është bërë shqiptari në moshë të re, më me influence në tokën e premtuar. Ajo që shihet rrallë tek shqiptarët në SHBA, është edhe miqësia, që Roberti ka me Mike Pence, nënkryetarin e SHBA.

Për Lajm-shqip

Kristian Dukaj

08.02.2018

The post Robert Gjonaj krahë për krahë me Mike Pence… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Robert Gjonaj krahë për krahë me Mike Pence…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×