Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Deputeti Sela kërkon dëmshpërblim 500 mijë euro për rrahjen në Kuvend

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoni, Ziadin Sela kërkon dëmshpërblim prej 500 mijë eurosh për rrahjen në Kuvend natën e 27 prillit.

Të ngjashme  mund të lexoni:

  • Fondi Monetar Ndërkombëtar kundër ndërtimit të rrugëve me koncesion
  • Rihapen hetimet ndaj Sekretarit të PS-së: Ka fshehur pasurinë

Avokati i tij, Abedin Abduli, sot në Gjykatën Penale në Shkup kërkoi  500 mijë euro dëmshpërblim për rrahjen në Kuvend.

Në këtë rast akuzohen Kire dhe Cane Gjorgievski, Oliver Oshavkovski, Sasha Cenkov. Gjithashtu Nikolce Dimitrievski, Aaleksandar Janevski-Toshta, Andrej Micov dhe disa të tjerë.

Në seancën e kaluar e cila u mbajt më 26 janar, të gjithë të akuzuarit për tentim vrasje të Selës, u deklaruan si të pafajshëm.

www.lajm-shqip.com

08.02.2018

The post Deputeti Sela kërkon dëmshpërblim 500 mijë euro për rrahjen në Kuvend appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Deputeti Sela kërkon dëmshpërblim 500 mijë euro për rrahjen në Kuvend

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×