Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kalaja e Gjirokastrës lëshon sinjalin ‘sos’, një pjesë e murit…

Kalaja e Gjirokastrës lëshon sinjalin ‘sos’, një pjesë e murit anësor, me pamje nga qyteti, është gati, të ndahet në dy pjesë. Vitet, që ka mbi supe e kanë “lodhur”, apo trinditjet nga rreshjet e fundit.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Qarku i Fierit përpjekje për të përballuar përmbytjet
  • Darëzeza buzë detit, pret turistë nga mbarë Europa…

Muri i vjetër i kalasë së Gjirokastrës së vjetër rrezikon shëmbjen totale.

Në këtë pjesë të strukturës muzeale duhet ndërhyrje urgjente.

Nëse nuk ndërhyet, specialistët e fushës thonë se dëmi strukturor do jetë i madh.

Ministria e linjës duhet të kthejë kokën në Kala dhe të ndërhyjë me urgjencë. Sipas burimeve nga Gjirokastra, Bashkia e ka raportuar rastin në instanca të larta për ndërhyrje urgjente.

Për Lajm-shqip

Vladimir Muçaj

07.02.2018

The post Kalaja e Gjirokastrës lëshon sinjalin ‘sos’, një pjesë e murit… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Kalaja e Gjirokastrës lëshon sinjalin ‘sos’, një pjesë e murit…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×