Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zgjidhi krahët që ju pëlqejnë dhe zbuloni se cili Engjëll ju mbron

Zgjidhi krahët që ju pëlqejnë dhe zbuloni se cili Engjëll ju mbron.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Zgjidhni njërën nga fshesat dhe zbulo fuqinë sekrete që ke brenda vetes
  • Zgjidh unazën e preferuar dhe zbulo tiparin tënd magjepsës

Nëse keni zgjedhur çiftin e krahëve me nr.2

Engjëlli Rafael është shëruesi, ndihmon të tjerët për t’u shëruar dhe mbron gjithashtu ata që udhëtojnë shpesh. Ngjyrat e lidhura me këtë engjëll janë lejlaja dhe e verdha.

Nëse keni zgjedhur çiftin e krahëve me nr.2

Engjëlli Michele është mbrojtësi. Lufton kundër errësirës dhe mbron njerëzit që punojnë. Ju ndihmon në periudha tranzicioni dhe rritjeje. Ngjyrat e tij janë e kuqja dhe e arta.

Nëse keni zgjedhur çiftin e krahëve me nr.3

Engjëlli Gabriel është mbrojtësi i shpirtit. Punon me fëmijët dhe këshillon njerëzit. Ngjyrat e tij janë blu dhe portokalli.

Nëse keni zgjedhur çiftin e krahëve me nr.4

Engjëlli Uriel na ndihmon të lidhemi me paraardhësit tanë, sjell paqe dhe qetësi. Na ndihmon të gjejmë qartësi mendore dhe të gjejmë zgjidhje për probleme të caktuara. Engjëlli juaj do t’ju ndihmojë të zgjidhni çdo konflikt që sulmon jetën tuaj. Ngjyrat e tij janë kafe dhe jeshile.

www.lajm-shqip.com

07.02.2018

The post Zgjidhi krahët që ju pëlqejnë dhe zbuloni se cili Engjëll ju mbron appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Zgjidhi krahët që ju pëlqejnë dhe zbuloni se cili Engjëll ju mbron

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×