Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Shkenca e vërteton, ja tiparet e një mashkulli ideal

Këto janë disa nga predispozitat, që shkenca vërteton për tiparet e një mashkulli ideal.

Të ngjashme mund të lexoni:
  • Femrat e këtyre 3 shenjave të horoskopit janë të ftohta si akulli
  • Ja cilat janë femrat më të bukura shqiptare të të gjitha kohërave…

Vetulla të trasha dhe mjekra në formë katrore. Hulumtimet kanë treguar që femrat i preferojnë meshkujt e tillë kur mendojnë për lidhje afatgjatë.

Mjekra e parruar-Midis meshkujve të rruar dhe të atyre të parruar, femrat më me dëshirë kanë zgjedhur ata me mjekër të dendur, sepse këtë karakteristikë e lidhin me burrërinë.

Shenjat-Besoni ose jo, disa hulumtime kanë treguar që femrat më shumë u dorëzohen meshkujve me shenja në fytyrë.

Buzëqeshja diskrete-Femrave u pëlqen kur meshkujt kanë buzëqeshje diskrete. Shkencëtarët konsiderojnë që kjo është arsyeja përse femrat i duan “meshkujt e rrezikshëm”.

Mosha-Nëse femrës i imponohet që të zgjedhë midis mashkullit të moshës së saj dhe atij pak më në moshë, kryesisht do ta zgjedhë atë më në moshë. Shkencëtarët këtë e quajnë “Efekti George Clooney”.

Shkenca e vërteton, tiparet e një mashkulli ideal

Kursimtari-Duket që femrat preferojnë meshkujt kursimtarë, sepse ata lënë përshtypje vetëkontrolli.

Instrumenti-Në hulumtimin në të cilin janë përfshirë tre meshkuj u kanë kërkuar numrin e telefonit femrave, nga të cilët njëri ka qenë me duar bosh, i dyti ka pasur çantë sportive, ndërsa i treti një instrument muzikor. 35 përqind e femrave të cilat i ka pyetur “muzikanti” ia kanë dhënë numrin e vet të telefonit.

Tipit i cili nuk ka pasur asgjë në dorë numrin ia kanë dhënë 14 përqind të femrave, ndërkaq “sportistit” 9 përqind.

Sensi i humorit-Hulumtimi i ngjashëm me numër telefoni është bërë edhe në këtë rast. Femrat më me shumë dëshirë u kanë dhënë numrat tipave të cilët kanë ditur të bënin shaka, sesa atyre të tjerëve.

www.lajm-shqip.com

07.02.2018

The post Shkenca e vërteton, ja tiparet e një mashkulli ideal appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Shkenca e vërteton, ja tiparet e një mashkulli ideal

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×