Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dritan Shakohoxha shpreh hapur simpati për Dukën…

Të provokuar nga pyetjet e Canit Dritan Shakohoxha shprehu hapur simpatinë për Armando Dukën,por nuk sulmoj Finon.

Të ngjashme mund të lexoni:
  • Armando Duka dhe Fino i ‘tregojnë’ dhëmbët…
  • Fier: Suprizon Geraldo Hysi nga Krahësi-Tepelenë…

Shako u ndodh në situatë te keqe disa momente nga bashkëdebatuesi në studio që mbronte kandidatin Fino.

Fation Shehu i rreshtuar në debat pro zgjedhjes së Finos lëshoj akuzë të rëndë komentatorit të mirënjohur sportiv Dritan Shakohoxha.

Ai i tha se Shakohoxha ka përfituar nga shitje biletash sporti te dhëna prej Dukës.

Dhe pse akuza i erdhi e papritur Shako e kaloj me pak siklet por me sportivitet.

Në debat u përfshi dhe Gaz Demi i Partizanit pas telefonatës së bërë prej Canit.

Demi nuk dha preferenca të vecanta vecse provokimevr te Canit në telefon i anashkaloj duke lëshuar batauta.

Nga fryma e debatit për rivalitetin e datës 7 shkurt për kreun e sporteve Duka apo Fino i “dërguari “i Finos në emision për debat u duk qartazi se kishte ardhur më i përgatitur dhe me më shumë argumente.

Për Lajm-shqip

Vladimir Muçaj

02.02.2018

The post Dritan Shakohoxha Shpreh Hapur Simpati për Dukën… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Dritan Shakohoxha shpreh hapur simpati për Dukën…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×