Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Arsyeja që vajzat fantastike martohen me burra tr*pa…!

Ndoshta të ka ndodhur të jesh në martesën e shoqes më të mirë me një tra*p. Me siguri ke dashur “të flisje tani”, por ke heshtur…përgjithmonë.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Çifti mbretëror nuk do ta ftonin në dasmë, reagimi i Donald Trump
  • Jeni të dy të shëndoshë? Kjo do të thotë që jeni çift i lumtur…

Disa çifte të bëjnë të pyesësh veten dhe të mendosh si ka mundësi që ajo rri me të? Studiuesit janë munduar t’i përgjigjen asaj pyetjeje…

Gomerët kanë për çudi shumë karakteristika që u duken tërheqëse grave. Këto tipare janë sjellja dominuese dhe sociale. Shumë vetëbesim dhe vantiet, tendencë për t’u veshur mirë dhe për t’u kujdesur për veten.

Dhe tërheqja e saj ndaj këtyre cilësive mund të jetë e mbështetur në biologji. “Të gjitha këto tipare e sinjalizojnë një grua që burri ka vetëbesim. Gene të mira dhe aksese në burime, gjëra që nga pikëpamja evolucionare mund të jenë tërheqëse ose të ofrojnë siguri”, thotë një psikologe klinike me bazë në Washington D.C.

Naricizistët, psikopatët dhe tipat manipulues, ose ata që psikologët ndonjëherë i quajnë grupi “Treshja e Errët” e tipareve negative të personalitetit, gjithashtu priren të jenë konkurrentë të fortë. Ata gjuajnë gra të martuara me një burrë tjetër. Ose që janë vulnerabël. Kjo rrit aksesin e tyre te vajzat.

Megjithatë edhe djemtë për së mbari mund t’u marrin disa sekrete këtyre tipave, pa u bërë si ata.

Burrat që flasin për synime ose pasione interesante duke si me vetëbesim, grave iu duken tërheqës.

Kjo nuk do të thotë që duhet të mburresh për rrogën tënde me 6 shifra. Apo ngjitjen epike që bëre fundjavën e shkuar. Por paraqitja në mënyrë të përpunuar e punës dhe hobeve, do të shfaqte talentet e tua pa u dukur arrogant.

Humori dhe kreativiteti iu çojnë grave sinjale që ti ke gjene të mira. Ndaj nëse ke ndonjë dell artistik, bën foto apo luan pak në piano, po t’i përmendësh do të të rritet reputacioni me gratë.

Përveç këtyre, mënyra si rri dhe gjestet mund të sinjalizojnë nëse je tip dominues apo i tërhequr. Dominanca është një tipar që gratë janë të programuara ta pëlqejnë. Kërkimet tregojnë që duhet t’i mbash krahët hapur kur je duke folur. Si dhe ta vendosësh dorën në shpatullat e një miku për të çliruar atë vibrimin supermashkullor.

www.lajm-shqip.com

31.01.2018

The post Arsyeja që vajzat fantastike martohen me burra tr*pa…! appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Arsyeja që vajzat fantastike martohen me burra tr*pa…!

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×