Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Në treg tamponët me përbërje marijuane, për të lehtësuar dhimbjet e…

Të gjithë femrat e dinë mirë se çfarë do të thotë të përballesh me momentin kur vijnë periodat.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Dhimbje të padurueshme gjatë ciklit menstrual? Kjo është zgjidhja ideale
  • Falë kësaj teknike mund ti themi lamtumirë dhimbjes së kokës pa ilaçe

Ndoshta për disa dhimbja është e përballueshme, e ndërsa për disa të tjera nuk ka gjë më të keqe.

Por tashmë një kompani ka menduar të vendosë në tamponë elementë të marijuanës për ta bërë më të thjeshtë dhimbjen e periodave.

Foria, kompania e cila operon në treg me produkte që kanë në përbërje kanabis, ka vendosur të shtojë në tampon elementë të asaj bime.

E gjithë kjo faktin për të qetsuar të gjitha femrat që vuajnë nga dhimbje të shumta periodash.

Në fakt nuk bëhet fjalë për tampon të mirëfilltë, por për supostë të cilat kanë pamjen e tamponëve. Pra ky produkt vendoset në vaginë së bahsku me tamponin, dhe efekti është i shkëlqyer. Ju do i provonit?

www.lajm-shqip.com

29.01.2018

The post Në treg tamponët me përbërje marijuane, për të lehtësuar dhimbjet e… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Në treg tamponët me përbërje marijuane, për të lehtësuar dhimbjet e…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×