Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mos i lejo fëmijët të luajnë me lodra plastike: Zbulimi i frikshëm nga…

Janë marrë në studim lodra të tilla si: lego, kukulla barbi, figurina në formë dinosauri, etj. Nga ekzaminimet në këto lojra janë gjetur elemente që dëmtojnë shëndetin e fëmijëve.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Fëmijët e lindur në janar janë më inteligjentë, gjithashtu….
  • A e dinit se fëmijët që gënjejnë janë më inteligjentë se të tjerët?

Rreziku është direkt dhe i pashmangshëm nëse i lejoni fëmijët të luajnë me to.

Kimikatet ndikojnë direkt në organet e fëmijëve, të cilat akoma janë në proces formimi. Fakti që fëmijët i fusin në gojë këto lodra, i bënë edhe më të rrezikuar ndaj problemeve. Simptomat që shfaqen pas helmimit nga këto sende janë: të vjella, irritim, humbje në peshë, humbje oreksi etj.

www.lajm-shqip.com

28.01.2018

The post Mos i lejo fëmijët të luajnë me lodra plastike: Zbulimi i frikshëm nga… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Mos i lejo fëmijët të luajnë me lodra plastike: Zbulimi i frikshëm nga…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×