Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fenomeni ‘Venera’: Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids

Një prej garuesve në garën e fëmijve më Power Kids që zhvillohet çdo javë në e Diela Shqiptare të Ardit Gjebresë, është edhe Venera Çelaj. Ajo sapo fitoi në javën e parë të konkurimit. Javë të tjera garash të ngarkuara me shumë emocion i presin fëmijët e Power Kids. Ata e dinë që në fund të çdo gare 2 prej tyre do të skualifikohen.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Vajza e Eminës fashioniste, shikoni si shkon në ditën e parë të shkollës

Në këtë garë Vlora është e përfaqësuar nga Venera Çelaj e cila tregoi shumë nga pjesa e saj Vlonjate në këtë kompeticion të parë . Historia e Venerës nis në qyteti  bregdetar të Vlorës si fëmija e parë e dy prindërve shembullor. Si dhe frymëzimi i motrës dhe vëllait më të vogël .

Pavarësisht moshës së saj  të re Venera ka spikatur për pasionin e saj në pikturë. Ajondjek gjithashtu mësime të detyrueshme nga prindërit në piano por duke shfaqur në vazhdimësi talentin në krijimtari artistike. Venera arriti pak ditë më parë të surprizonte motrën e saj Luna duke krijuar një portret të vecantë  si dhuratë për ditlindjen e saj.Gjithashtu në festën e Pavarësisë realizoi monumentin e Sheshit të Flamurit.

Duket se talenti Venera do e ndërtojë të ardhmen në sukses.

Sipas  nënës së Venerës, çelësi i suksesit në jetë është përkushtimi te talenti që fëmija shfaq në duke i dhënë mundësinë të hulumtoj sa më shumë  profile të ndryshme të artit, kulturës, sporteve, socializimit në shoqëri dhe mbi të gjitha asimilimit të programit shkollor në mënyrë rigoroze për  të qenë të përgatitur për sfidat e të ardhmen që i presin.

Fenomeni 'Venera': Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni ‘Venera’: Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni 'Venera': Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni ‘Venera’: Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni 'Venera': Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni ‘Venera’: Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni 'Venera': Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids
Fenomeni ‘Venera’: Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids

Për Lajm Shqip

Enrik Mehmeti

28.01.2018

The post Fenomeni ‘Venera’: Pasionet Dhe Talentet e vajzës vlonjate në Power Kids appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Fenomeni ‘Venera’: Pasionet dhe talentet e vajzës vlonjate në Power Kids

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×