Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ja pse nuk duhet të flini asnjëherë me celularin pranë…

Mbajtja e telefonit afër gjatë gjumit mund të shkaktojë kancer dhe infertilitet.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Ngadalësimi i iPhone do të jetë opsional? Ju mund të vendosni vetë…
  • Këto shenja tregojnë që nuk jeni të shëndetshëm…

Departamenti i Kalifornisë për Shëndetësi, ka bërë të ditur se rrezatimi nga pajisjet ndërlidhen me kancerin dhe infertilitetin. Ekspozimi ndaj rrezikut është më i lartë kur telefonat kanë më pak valë të shërbimit operativ.

Ose nëse janë duke shkarkuar apo transmetuar ndonjë video.

Departamenti i Kalifornisë për Shëndetësi, paralajmëron njerëzit të mbajnë telefonat e tyre larg vetes gjatë kohës së fjetjes. Për të reduktuar rrezatimin dhe rreziqet mbi shëndetin.

www.lajm-shqip.com

28.01.2018

The post Ja Pse Nuk Duhet të flini asnjëherë me celularin pranë… appeared first on Lajm-shqip.com.



This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Ja pse nuk duhet të flini asnjëherë me celularin pranë…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×