Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Në Itali është dhënë alarmi për heqjen nga tregu i kosit me plastikë

Italia ka kërkuar heqjen e kosit me plastikë, pasi fëmijët rrezikojnë mbytjen.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Punë më e re në qytet mbërriti: Përkëdhel macen dhe ço në shtëpi para…
  • Grimieri shqiptar Mario Dedivanovic: Kur Kim më mërzit, e shaj shqip

Ky urdhër është dhënë nga Ministria e Shëndetësisë në Itali. Ajo ka kërkuar tërheqjen e menjëhershme Nga Tregu italian të kosit të frutave për fëmijë, “Pascoli italiani”.

Shqetësimi është ngritur për shkak të rrezikut fizik që u kanoset fëmijëve nga copëza të forta plastike.

Copëza të cilat mund të gjenden brenda gotave me kos me peshë 120 gr, me shije çokollate, banane dhe luleshtrydhe.

Rrjetet e shitjes së këtyre produkteve, rekomandojnë si masë parandaluese që të mos konsumohet ky lloj kosi dhe subjektet që e tregtojnë të kthejnë mbrapsht këto paketime për rimbursim ose zëvendësim.

Gjithashtu njoftohet se kosi i frutave që i nënshtrohet tërheqjes së menjëhershme nga tregjet, tregon datën e skadencës 1 mars 2018.

www.lajm-shqip.com

28.01.2018

The post Në Itali është dhënë alarmi për Heqjen Nga Tregu i kosit me plastikë appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Në Itali është dhënë alarmi për heqjen nga tregu i kosit me plastikë

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×