Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Opozita sjell në protestë portretin gjigand të Ardit Gjoklaj…

Portreti gjigand i 17 vjeçarit Ardit Gjoklaj, i vrarë në landfillin e Sharrës, është simboli i viktimës nga mafia e plehrave!

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Policia nis provokimet e para, ja çfarë ka ndodhur në Shkodër
  • Protestuesit drejt Tiranës, në makina mbajnë targën e Audit të Tahirit…

Fotografia e tij është stampuar në një sipërfaqe 100 metra katrorë me mbishkrimin “Drejtësi për Ardit Gjoklaj”.

Arditi ishte një 17 vjeçar që punonte ilegalisht dhe pa sigurime shoqërore në landfillin e plehrave në Sharrë.

Ai ishte një biznes i përbashkët i një firme private me Bashkinë e Tiranës. Biznes ky që u promovua nga Erion Veliaj si burim punësimi i sigurt.

Bashkia dhe firma e fshehën vrasjen aksidentale të Arditit. E gjithë kjo për te fshehur përgjegjësinë penale dhe morale për vdekjen e Arditit, që punonte në landfill për të siguruar paratë për librat e shkollës.

Deri tani nuk ka asnjë përgjegjës. Sepse Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj ka ndërhyrë për mbylljen e dosjes së vrasjes së të riut Gjoklaj nga mafia e plehrave!

www.lajm-shqip.com

27.01.2018

The post Opozita sjell në protestë portretin gjigand të Ardit Gjoklaj… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Opozita sjell në protestë portretin gjigand të Ardit Gjoklaj…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×