Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fier/ Ca ‘gjëra’ të ‘vogla’ që lamë pas…

Fund e fillim viti lamë ca gjëra të vogla pas.

Të ngjashme mund të lexoni:

Berisha/ Dështimi i reformës në arsim, ky akt rikthen…

Nga Kopi Kyçyku/ Dy krijues me rrënjë pogradecare

Elbasan/ Një e moshuar është aksidentuar me makinë mbrëmjen e së mërkurës

‘Gjërat’ të ‘vogla’ që lamë pas…

Diku në një zonë periferikë, një fshatari i vodhën gjelin e detit, ndodhi dhe në Elbasan. Kjo gjë u rapotua mediatikisht si lajm. Dikush i vodhi biçikletën komshiut në shkallët e pallatit, të vetmin mjet “lukzoz”që kishte zotëria për lëvizje në qytet. Një policë hëngri dru në orët e para të ndërrim vitesh në krye të detyrës nga një i “fortë”, pse polici i kërkoj një kontroll rutinë e ligjor të automjetit që ai drejtonte.

Puntorët e përpunimit të thëllë të naftës, me protesta e mitingje detyruan aktorët përgjegjës që të zgjoheshin nga gjumi dhe pagat të mereshin. Vjedh fshatari fshatarin, nuk jep rrogat pronari. Nuk ngelet pas në radhë politikani. Realisht është e vështirë t’i rreshtoj e numëroj “gjërat” e “vogla” që lamë pas, sepse janë shumë në Fier, Vlorë, Elbasan e Gjirokastër, që na shoqëruan. Pyetja është se a do fshihen këto gjëra të vogla nga përditshmëria e shqiptarëve? Kjo është cështja.

Le ta shpresojmë!!

Për Lajm-Shqip

Vladimir Muçaj

03.01.2018

The post Fier/ Ca ‘gjëra’ të ‘vogla’ që lamë pas… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Fier/ Ca ‘gjëra’ të ‘vogla’ që lamë pas…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×