Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 thëniet më të pëlqyera për vitin 2017! Ato që keni përdorur më shumë…

Këto janë 10 thëniet më të pëlqyera, nga viti që lamë pas.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Këta janë 10 librat më të mirë të vitit 2017 sipas Amazon
  • Rilindja Urbane në Librazhd ndryshon edhe ‘fytyrën’ e lagjeve

Indira Gandhi:

“Ka dy kategori njerëzish. Ata që punjnë dhe ata të cilët marrin meritat. Mundohu të jesh në kategorinë e parë, ka më pak konkurrencë.

Kurrë mos harro tre tipe njerëzirhs në jetën tënde: ata që të ndihmuan në momente të vështira. Ata që të braktisën në momente të vështira dhe ata që i krijuan momentet e vështira.

Mos lejoni që njerëzit negativë të zenë në kohën tuaj. Rriteni çmimin e ‘qerasë’ dhe ata largohen vetë.

Jim Rohn:

Ju mund të mbaroni shkollën, por nuk do të mbaroni kurrë së edukuari.

Paulo Coelho: Nëse nuk të intereson se çfarë mendojnë njerëzit, atëherë e ke kaluar hapin e parë drejt suksesit.

Gaetano Lo Presti:

E dini pse ndonjëherë mbetemi të zhgënjyer? Sepse besojmë se  të tjerët janë të gatshëm të bëjnë atë që ne do bënim për ta.

Sa më shumë t’i japësh dikujt që nuk e meriton, aq më mosmirënjohës do të jetë.

Mos gjykoni rrugëtimin e dikujt, nëse nuk keni përjetuar vetë.

Mos bëni asgjë me sforcim. Jepni më të mirën tuaj dhe qetësohuni. Nëse është e thënë që të ndodhë,do të ndodhë.

Michael J. Fox:

Familja nuk është diçka e rëndësishme. Është gjithçka!

www.lajm-shqip.com

03.01.2018

The post 10 thëniet më të pëlqyera për vitin 2017! Ato që keni përdorur më shumë… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

10 thëniet më të pëlqyera për vitin 2017! Ato që keni përdorur më shumë…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×