Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Disa këshilla si t’i bëni Krishtlindjet të paharrueshme!

Tags: tatildelaquo

Kemi hyrë zyrtarisht në ditët më të bukura të vitit. Prandaj për të gjithë ju që nuk dini nga t’i nisni festimet ju tregojmë disa mënyra si t’i bëni të mrekullueshme për veten dhe familjen tuaj. Më poshtë keni disa këshilla.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Viti i Ri, shqiptarët, shpenzime të çmendura vetëm për një natë
  • Pema e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, ja disa stile të veçanta

1- Fëmijët janë qendra e festimeve.

Prandaj kërkojuni ndihmë edhe atyre. Lejojini fëmijët të gatuajnë me ju dhe të zbukurojnë tavolinën me ju. Ata do ta gëzojnë dy herë më shumë këtë festë.
2- Vishuni të gjithë me ngjyrat festive.
3- Lexojuni fëmijëve tregime të Krishtlindjes.
4- Mësoju si të përgatiten për ardhjen e babagjyshit. Vërtet dhuratën do ua jepni ju. Por a ka gjë më të bukur se të shohësh fëmijën tënd të besojë në gjëra të bukura dhe të gëzojë për to.
5- Shikoni një nga filmat klasik në mbrëmje. Një film nën atmosferën e Krishtlindjes është kënaqësi e dyfishtë.
6- Bëni foton që do të jetë kartolina juaj e Krishtlindjes.

www.lajm-shqip.com

24.12.2017

The post Disa këshilla si t’i bëni Krishtlindjet të paharrueshme! appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Disa këshilla si t’i bëni Krishtlindjet të paharrueshme!

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×