Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Agjencia Stop Krimi përkrah njerëzve në nevojë

Agjencia Stop Krimit ka mbushur sot plot 4 vjet.

Të ngjashme mund të lexoni

•Aksident në aksin rrugor Tiranë-Durrës, nuk ka të lënduar

•Besniku i Tajvanit që nuk jep pagat e 1000 punojnese të uzinës Ballsh

Është agjencia e vetme në Shqipëri e cila gjendet gjithmonë pranë familjeve në nevoje. Ndërsa gratë e dhunuara janë prioritet i saj.

Mbi 3000 anëtarë vullnetarë të kësaj agjensie kanë qëndruar pranë cdo familje në nevoje. Ata i kanë siguruar ushqime dhe veshmbathje në cdo cep të Shqipërisë.

Drejtori ekzekutiv Fatmir Sena ka pohuar se cdo ditë vullnetarët e kesaj agjensie ndihmojnë cdo familje në nevojë ndërsa gratë e dhunuara janë strehuar dhe mbrojtur ndërkohë që ishin braktisur nga cdokush.

Me qindra raste të publikuara janë ndihmuar nga vullnetarët e kësaj agjensie ndërsa drejtuesit e saj theksojnë se do të vijojnë të qendrojnë pranë personave në nevojë .

Janë të shumta pakot ushqimore, veshmbathje .

Por edhe strehimi është nje pjesë e rëndësishme por edhe për tu vleresuar qe kjo agjensi vullnetarësh ofron për njerezit në nevoje.

Sic thekson edhe drejtori Fatmir Sena gratë e dhunuara ku ne zonat malore janë edhe më të theksuara kjo agjensi ka mundur ti strehojë dhe mbrojë ato ligjërisht .

Për Lajm-shqip

Ledjona Xheladinaj

23.12.2017

The post Agjencia Stop Krimi përkrah njerëzve në nevojë appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Agjencia Stop Krimi përkrah njerëzve në nevojë

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×