Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Florian Binaj: Jeta nuk është playstation, ta filloni nga e para…

Florian Binaj ka postuar në rrjete sociale një foto rreth shkeljeve dhe pakujdesive të shoferëve në rrugë.
Ai ka publikuar një status të gjatë ku ndër të tjera shprehet se jeta nuk është si një lojë Playstation ku nëse digjesh ja nis sërish nga fillimi.

Të ngjashme mund të lexoni:

Revoltohet Stefi Prifti: Kundër Rudinës, gazetarëve dhe kritikëve të artit!

Rrëfimi prekës i aktorit Freeman: Kam miliona në bankë, por jam i vetëm!

Ja çfarë ka shkruajtur aktori Florian Binaj:

“Pyes veten, gjithë këto aksidente rrugore që ndodhin. Përveç rrugëve dhe sinjalistikës rrugore që janë copë copë. Edhe faktit që rrime 3 orë në kafe dhe pastaj nxitojmë, shajmë, shtyjmë, pështyjmë, gjuajmë se u bëmë vonë për punë. Semaforët që punojnë si flamuri jonë Kombëtar, o e kuqe o e zezë…ka raste dhe jeshile…a kanë faj dhe autoshkollat që japin patenta kujtdo që jep lekët?

A ka ndonjë institucion që i kontrollon? Ushpjegojnë disave nëpër autoshkolla që pasqyrat anësore nuk janë llaska por janë për të parë çfarë ke mbrapa?!Që pasyra ballore nuk është për të shtrydh puçrrën por për të parë mbrapa?!Pasqyrat tek mbrojtësja nga dielli nuk janë për të vënë buzkuqin kur je duke ecur por kur je e ndaluar?!Dhe më kryesorja, sytë tanë nuk jane si të kamaleonit që njërit sy i fut të parin, tjetrit i fut indietron për të bërë selfie në parakalim ose të çosh mesazh në parkim!

Ruani veten dhe të tjerët sepse jeta nuk është PlayStation që po u dogje, e fillon prapë nga fillimi!,”

www.lajm-shqip.com

15.12.2017

The post Florian Binaj: Jeta nuk është playstation, ta filloni nga e para… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Florian Binaj: Jeta nuk është playstation, ta filloni nga e para…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×