Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ja pse femrat preferojnë meshkujt e fortë dhe jo ‘qullacët’

Nuk është thjesht mit që Femrat tërhiqen më së shumti pas meshkujve me fizik të fortë. Apo edhe siç i quajmë ndryshe “çunat e këqinj”. Sipas një studimi të fundit, ka rezultuar se janë 3 kritere të një mashkulli që i tërheq femrat menjëherë.

Të ngjashme mund të lexoni:

•Kodin që e përdorin stjuardesat për të biseduar për pasagjerin seksi

•Njihuni me vendin ku meshkujt përdhunohen nga gratë..

Forca fizike, gjatësia, dhe shkathtësia.

Për femrat këto faktorë janë shumë të rëndësishëm në marrëdhënie me një mashkull.

150 femrave iu shfaqën fotografi të ndryshme meshkujsh. Pjesa më e madhe e tyre kishin tendencën të zgjidhnin meshkuj që dukeshin të fortë fizikisht, kundrejt atyre që kishin një pamje më të ëmbël.

Një prej arsyeve pse femrat tërhiqen kaq shumë prej meshkujve potent, ka të bëjë me faktin se ndihen të sigurta dhe të mbrojtura.

Gjatësia nga ana tjetër ishte një kriter shumë i kërkuar,. Ku meshkujt e shkurtër ishin më pak të preferuar.

www.lajm-shqip.com

14.12.2017

The post Ja pse femrat preferojnë meshkujt e fortë dhe jo ‘qullacët’ appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Ja pse femrat preferojnë meshkujt e fortë dhe jo ‘qullacët’

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×