Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tek pema e zbukuruar duhet të vendosni edhe një kastravec sepse..

Tek pema e zbukuruar duhet të vendosni edhe një kastravec. Kastraveci përveçse mund të jetë një nga perimet e perefruara tuaja për të konsumuar në ushqim apo edhe për veti kuruese për lëkurën tashmë mësoni se shërben edhe për diçka tjetër.

Të ngjashme mund të lexoni:

•Ja pse femrat preferojnë meshkujt e fortë dhe jo ‘qullacët’

•Kodin që e përdorin stjuardesat për të biseduar për pasagjerin seksi

Së fundmi ka dal një tendencë e re.

Kastraveci, lodër normalisht duhet vendosur edhe tek pema e zbukuruar e Krishtlindjes.

Ai është traditë e amerikanëve prej kohësh, por ka filluar zbatohet edhe në Europë, citon Opinion.

Cozmopolitan shkruan se sipas traditës kastraveci lodër fshihet mes degëve të pemës. Ai që e gjen i pari është i destinuar që të marrë një çmim që në pjesën më të madhe të rasteve është një dhuratë e çmuar nga të tjerët. Amerikanët ia atribuojnë këtë traditë gjermanëve. Mirëpo sipas një studimi, 90% e këtyre të fundit nuk kanë dëgjuar të flitet për këtë traditë!

Funksionon kështu:

Kastraveci fshihet në pemën e festave dhe ai që e gjen i pari përfiton një dhuratë më tepër se të tjerët!

Arsyeja është se ka shumë legjenda që këtë e lidhin me fatsjelljen për Vitin e RI!

www.lajm-shqip.com

14.12.2017

The post Tek pema e zbukuruar duhet të vendosni edhe një kastravec sepse.. appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Tek pema e zbukuruar duhet të vendosni edhe një kastravec sepse..

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×