Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bill Gates dhe Mark Zuckerberg rekomandojnë këto libra!

Bill Gates dhe Mark Zuckerberg rekomandojnë këto libra!

Bill Gates dhe Mark Zuckerberg janë 2 nga njerëzit më të pasur dhe më të suksesshëm të globit.

Të ngjashme mund të lexoni:

7 parashikime të Bill Gates, që mund të realizohen

Zbuloni shifat marramendëse që fitoi Facebook për tre muajt e fundit

Shpesh nëpër intervista ata theksojnë se të lexuarit është një pjesë e rëndësishme e suksesit të tyre. Bosi i Microsoftit, Bill Gates ka treguar në një intervistë se lexon rreth 50 libra në vit. Ndërsa Zuckerberg ka krijuar një klub libri online, ku lexon 1 libër çdo dy javë. Dhe kur sugjerimet për libra i japin dy nga njerëzit më të pasur në botë, duhen parë me vëmendje. Si dihet, ndoshta dhe ju frymëzoheni dhe bëheni një pasues i tyre…

Këto janë librat e preferuar të Bill Gates dhe Mark Zuckerberg:

1. Creative Inc

2.The gene

3.The better angels of our nature

4.Gang lider for a day

5.Sapiens, a brief history of humankind

6.Shoe dog

7.The structure of scientific revolution

8.String theory

9.Why nations fail

10.The three-body problem

11.World order

12.rarional ritual

13.The grid

14.Thing explainer

15.The sympathizer

www.lajm-shqip.com

14.12.2017

The post Bill Gates dhe Mark Zuckerberg rekomandojnë këto libra! appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Bill Gates dhe Mark Zuckerberg rekomandojnë këto libra!

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×