Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zbulohen 18 punësime gjatë fushatës në Ujësjellësin e Veliajt, paditen në prokurori (Burimi: Syri.net)

Task Force nën drejtimin e Zv.Kryeministres Ledina Mandija ka zbuluar 18 raste punësimesh gjatë fushatës elektorale në Ujësjellësin e Tiranës, që varet direkt nga Bashkia e Tiranës. Të gjitha këto punësime, por edhe 7 shkarkime në shkelje të Kodit Elektoral, i janë dërguar Prokurorisë.

Zyra e zv.Kryeministrit njoftoi se ka referuar në Prokurorinë e Përgjithshme, informacionin e verifikuar më parë nga grupi i kontrollit, se në shoqërinë Ujësjellës Kanalizime, e cila ka vartësi direkt nga Bashkia e Tiranës, pas datës 26 maj 2017 në të janë punësuar 18 shtetas dhe janë larguar 7, në shkelje të Kodit Elektoral .

Informacioni është verifikuar edhe nga Drejtoria e Tatimeve.

Zyra e zv,Kryeministres Mandija njofton se që ka dyshime të arsyeshme që janë konsumuar elementët e veprës penale të shpërdorimit të detyrës parashikuar si dhe korrupsionit aktiv në zgjedhje parashikuar ne Kodin Penal.

Zyra e zv.kryeministres thekson edhe njëherë se Task Forca nxit paanshmërinë dhe trajtimin e barabartë të kandidatëve e partive politike në marrëdhëniet me administratën shtetërore dhe burimet e saj, për krijimin e kushteve të drejta e të barabarta për të gjithë kandidatët dhe partitë politike në procesin elektoral, si dhe mospërdorimin e fondeve dhe burimeve publike për qëllime partiake.

Burimi: Syri.net

24.06.2017

The post Zbulohen 18 punësime gjatë fushatës në Ujësjellësin e Veliajt, paditen në prokurori (Burimi: Syri.net) appeared first on lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Zbulohen 18 punësime gjatë fushatës në Ujësjellësin e Veliajt, paditen në prokurori (Burimi: Syri.net)

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×