Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Helgmorgon med tränings- & bloggtankar.

Godmorgon lördag

Det är himla ljuvligt att få somna halv tolv en fredagskväll och helt utan väckarklocka vakna upp klockan 9 till en lördag. Till en lördag utan några egentliga planer, bara ta dagen som den kommer. Man går upp, öppnar balkongdörren och släpper in sensommarluften, gör i ordning lite frukost och kaffe. Slår på en spellista på Spotify och njuter av alltihop!

Träningsmotiverad

Jag läste även ett träningsmagasin som jag köpte i USA, det är (som ni kan tänka er) extremt amerikanskt – men också rätt inspirerande. De ger tips på bra övningar och tar för givet att man vet vad en ”squat and press” är för något (google är min vän). Tidningens namn är ”Strong” och det känns också som om muskler är fokus i tidningen – I like! Känner mig träningsmotiverad just nu och främst när det kommer till styrketräning. Köpte nämligen ett gymkort på Elixia i veckan och kan knappt gå efter ett pass i torsdags med Jasmin… Smärtsamt men skönt!

Dagboksbloggande = passé?

Det har för övrigt varit en ganska snabb och intensiv vecka. Det känns som om jag inte hunnit med bloggen, men jag lyckas blogga nästan dagligen och det är ett helt perfekt tempo i min mening! Grejen är att så fort det går en dag utan att jag bloggat, så känns det som att jag inte bloggat på hur länge som helst. Och egentligen så finns det så mycket att skriva om, fortfarande massor från mina resor och så vill jag skriva mer om Helsingfors – men allt har sin tid.

Ännu är jag ingen Blondinbella (som droppar 3 välskrivna inlägg om dagen – och har det som huvudinkomst?!) och jag planerar inte heller att bli någon Elaine (som droppar lika många men oftast väldigt korta inlägg). Egentligen tror jag ju att hela det här ”dagboksbloggandet” är lite passé och med fördel bör hottas upp med något annat av värde i bloggen!

Håller ni med?

Inlägget Helgmorgon med tränings- & bloggtankar. dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Helgmorgon med tränings- & bloggtankar.

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×