Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Busy mind

Fredag morgon och jag har känt att min energi den här veckan har börjat ta slut (finskakurs två kvällar i veckan på 2 timmar vardera är en utmaning, samt inlämning på skrivkursen varje fredag). När klockan ringer 06.50 brukar det inte kännas tungt, men det gjorde det i morse. Så jag stängde av mobilen i köket, tog med den till sängen och snoozade med fem minuters intervaller. Och passade på att krama T. Tänkte att det kanske inte gav mycket för energin, men att det är bra att vara snäll mot sig själv.

Har också försökt hitta tillbaka till en lugn morgonrutin. Istället för telefonen, en stund på yogamattan och 5-10 minuter med headspace i öronen. Senast jag mediterade var i maj (nästan ett år sen som jag började med det regelbundet), vad hände sen? Mestadels Resor och semester och resor. Det känns lite som om det är detta som är livets spel, skapa bra rutiner – någonting dyker upp och bryter dem – börja om från början – justera och fixa efter nya utmaningar som kommer längs vägen.

När man inte lever 100% vardag jämt, utan titt som tätt reser iväg, gäller det ju att hitta ett förhållningssätt till detta. Sommaren kanske bör få vara mer fri. Och nu är det höst, så då är vissa rutiner sköna att ha. Men om tre veckor har jag två veckor av resor till Sverige, så det är inga längre perioder som jag får chans att nöta in dessa rutiner, haha.

Med denna lite trötta och utmattade kropp ska jag i alla fall idag åka till Hanaholmen för Friday Labs Retreathelg. Jag och Kugge kommer till och med sova över där! Vilken lyx va? Ser fram emot allt prat, föreläsningar som kan ge nya perspektiv och pepp, god mat, yoga och bastu.

Nästa helg får eventuellt bli en helg av absolut ingenting.

Vad ska du göra i helgen?

Inlägget Busy mind dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×