Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Valborgskvällen

Vänner, bubbel, en buffé av goda saker och samtal som slutade någon gång efter två. Och äntligen Fick vi inviga vår balkong lite mer på riktigt. Men oj vad skönt det är att inte dricka alkohol så ofta längre.

Jag skippade att åka in till stan det här året för att se när hatten ska på statyn, som är en viktig del i den finska vappen. Och förberedde istället inför kvällen. Någon timma innan gästerna kom fick T en underbar idé och gjorde egna munkar. De blev kanske godast av allt.

Corinne

Alla hade med sig något ätbart och vi hade bland annat gjort tzatziki och hummus. Jag lagade faktiskt en pasta också, med grönkål, spenat, tomat och feta. Och i glaset fanns rosébubbel.

Hur skönt är det inte att kunna sitta ute på balkongen på kvällarna nu? Vi har eftermiddagssol så det blir som en bastu på eftermiddagen men så fort solen försvinner ner blir det skönt igen.

Trevlig kväll som sagt, synd bara att det lämnar en med sådan ångest. Men, det går ju över. Hoppas hur som helst ni haft en fin första maj och njutit av en ledig dag i solen.

Inlägget Valborgskvällen dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Valborgskvällen

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×