Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Såhär bra kommer livet aldrig vara igen

Det var någonstans mellan åren tjugofyra-tjugofem jag insåg att Livet Aldrig riktigt skulle bli så bra igen som de där åren som nitton-tjugo. När allting var som i en film. Hur kunde något någonsin uppnå samma höjder av lycka som de där åren som student. När allting precis börjat. Hur vi upptäckte världen. Festerna som aldrig tog slut. Det var drama och det var ångest och inte förstod man då hur fint livet egentligen var. Även om vi njöt, som vi njöt.

Men anledningen till att jag sett tillbaka på de åren genom något sorts glittrande och drömskt filter, är väl egentligen för att de senaste åren varit tuffa. I-landsmått mätt förstås. Så där när man tittar på det överlag. Jag har letat mig framåt och sakta klättrat uppåt till en bättre plats. Och det är först när man når en platå, stannar upp, pustar ut och ser tillbaka på vägen bakom en, som man inser vilket berg man just bestigit.

Helt och hållet lycklig har jag nog inte varit de senaste åren alls. Inte så där som jag kunde minnas att jag brukade vara. Det har alltid funnits något som skavt. Jag har tänkt att det kanske var det som var att bli vuxen. När all naivitet liksom rann av en. Men sanningen är också att det fruktansvärt läskigt att känna herregud nu är livet perfekt. För det är precis när man känner så som något plötsligt kan tas ifrån en. Jag upplevde ett sådant moment när jag var 18 och mammas tröstande ord har ekat inom mig sedan dess man kan inte alltid ha flyt.

Men, när man kämpat och jobbat och slitigt. Då är det kanske dags att bara stanna upp och njuta. Inte bekymra sig över att livet kommer innehålla mängder av tunga stunder. Utan bara luta sig tillbaka och känna känslan i kroppen.

Egentligen har jag en stressig vecka bakom mig, lägenheten är kaos och min att göra-lista lång. Men i mig finns ett lyckligt lugn. Äntligen. Och det är sånt här jag inte brukar våga tänka, känna eller prata om, med rädslan för att jinxa det.

Det bor kanske någon sorts obotlig neurotiker i mig ändå.

Inlägget Såhär bra kommer livet Aldrig Vara Igen dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Såhär bra kommer livet aldrig vara igen

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×