Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aldrig kul att komma hem

Det finns något lite skönt med att landa hemma. Fast mest så gillar det faktiskt inte särskilt mycket. Jag har inte förälskat mig i vardagslivet med att städa, laga mat och tvätta. Gör man det vid en särskild ålder? Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att outsourca alltihop. Well, förutom matlagningen, eftersom min kille älskar just det. Ibland tänker jag att det kunde Vara kul att bli bättre på matlagning, men sen kommer jag på andra tankar. We will see.

Okej, hemma har ju sin charm egentligen, och anledningen till att det kändes lite extra hemskt denna gången var kanske att jag inte helt och hållet var mig själv.

Vi kom hem i helgen, samtidigt som fick jag helt fruktansvärda pms. Jag skrev exakt såhär när det var som värst:

Man kan ha en fantastisk dag men ändå känns sig totalt värdelös när det blir kväll och man lägger sig i sängen. Vad göööör jag om det här inte är pms. Snälla säg att det är det. Det måste vara det. En människa kan inte känns sig såhär bortglömd och menlös bara sådär. Det finns ingen logik. Bara hjärnspöken. Finns det något mer patetiskt än självömkan. Tror att, nu dör jag. Visste måste det vara pms. Och blir de inte lite värre för varje gång?

Uhhh, vad obehagligt det är att inte vara sig själv och vad otroligt skönt det är att gå tillbaka in i sitt normala jag. Tidigare har jag blivit mest känslig och haft lätt för gråt, men nu verkar jag totalt rasera inombords.

Anyway. Min kille är tillbaka på jobbet den här veckan och jag har försökt jobba jag också. Men Det är seriöst för varmt för att jobba. Just nu sitter jag på ett café i norra Helsingfors med min favorit-Veera. Och man önskar lite att de hade ac, men det är liksom ingen vettig lokal i Helsingfors som har ac eftersom det majoriteten av året är väldigt kallt. Så vi svettas på. Dricker iskaffe och försöker vänja oss vid det tropiska klimat som knappast är sista gången vi kommer uppleva här. Klimatångest har aldrig varit ett så hett ämne som nu.

Men ångest hjälper ju inte någon. Jag tänker istället på min brors kloka ord. Han har alltid kloka och lugnande ord. Och han är kapitalist, en sån som vissa är övertygade om är roten till allt ont. Bilderna är det förresten han som har tagit, framför en cool dörr i Tallinn som vi just besökte. Mer om den resan senare.

Hur mår ni? Jobbar ni? Badar ni? Semestrar ni? Berätta! Känns som om ni inte hänger lika mycket framför bloggar och internet just nu, så det är okej. Men lämna gärna en kommentar om du hinner, det är alltid kul att höra från er.

Inlägget Aldrig kul att komma hem dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Aldrig kul att komma hem

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×