Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Stockholmsdagar

Godmorgon vänner. Vaknar upp ännu en morgon i Stockholm och sitter just nu med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon. Älskar att se på det i Sverige och sen när jag åker hem till Finland brukar jag liksom glömma dess existens? Anyway, hur har Stockholm varit då?

I söndags promenerade jag 12 km runt hela Stockholm i den tropiska värmen. Hann med att lyssna slut på en ljudbok, prata en timma med en vän och lyssna på en podd. Passerade också hundratals solande och badande stockholmare.

Sen blev det måndag och vilken måndag. Jag åkte in ganska tidigt till stan för en behandling på en salong nära Mariatorget. Snubblade samtidigt rakt in i en filminspelning. Stunder man känner det är SÅ spännande att vara i Stockholm. Kände igen några ansikten men den enda jag kunde namnet på var David Hellenius (kan inte namnet på i princip några skådespelare eller kändisar…)

Mannen långt bort i bilden med en bebis famnen var en annan skådespelare jag inte vet namnet på.

Efter lunch åkte jag till radiohuset för att medverka i ett program hos Sisuradio. Som alltså är Sveriges radios finska radiokanal. Och jag blev faktiskt intervjuad av Marika för några år sedan där vi pratade om min flytt till Finland. Och den här gången var jag där för att prata om Faraway Finland och lite allmänna tankar runt att vara svensk i Finland. Den 14 minuter långa intervjun finns att lyssna på här! På svenska alltså – min finska är liksom inte riktigt på radiointervju-nivå ännu, hehe.

Sen sökte jag upp ett cafe gör att jobba lite. Såg startup cafe på kartan och tänkte perfekt! Där satt jag ett par timmar innan det var dags för ett event på en italiensk restaurang på Grev Turegatan.

Wowanders presenterade sin nya reseapp och ett gäng resebloggar och bloggare var samlade. 

Det var så otroligt kul att få träffa både nya ansikten och vänner. Till exempel Linda (till höger i bilden ovan) som jag känner så väl men faktiskt aldrig tidigare träffat. Det kändes bara självklart att se henne, som om det inte alls var första gången.

Kändes också knäppt att vi var några som lyckats tima in detta event så bra, till exempel var ju Corinne också här i Stockholm. Även Peppe är på besök från LA och Maja som hon gör podden Det kommer att bli bra med, som annars bor i Bryssel, var också på plats! Var också kul att få träffa Stina vars blogg jag nyligen börjat följa.

Så coola. Corinne och Hjalmar!

Idag ska jag jobba en stund först hemifrån min kompis där jag är nu och senare inne i stan med Veera som också är in town (pga. gårkvällens event, den nya appen är nämligen grundad i Finland!). Ska även möta upp en kompis för en fika innan jag ska ta tåget norrut.

Ih, tänk att jag ska få besöka Gällivare sommartid. MIDNATTSSOL liksom. Vet inte riktigt hur jag kommer reagera på det.

Inlägget Stockholmsdagar dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Stockholmsdagar

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×