Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tropiskt / Stockholm

Det är söndagmorgon och jag sitter på en balkong ovan trädtopparna hemma hos min kompis i Stockholm. Hon är inte hemma, utan kommer hem ikväll. Men lägenheten är ljuvlig att hänga i så jag passar på att ta ett lugnt dygn här med lite jobb och återhämtning.

Det är varmt i Stockholm och här på nionde våningen känns det liksom tropiskt. Som om det var på en balkong i Italien jag befann mig. Det känns surrealistiskt. På tisdag åker jag vidare mot Gällivare och jag misstänker att värmen där kanske inte är lika tropisk – men kanske i alla fall ovanligt varm för breddgraderna ovan polcirkeln? Ser fram emot en vecka ”hemma”. Har inte besökt Gällivare två gånger under ett och samma år sedan… Bläddrar i bloggarkivet – sedan 2012. Och nu var jag där senast i påskas, bara två(!) månader sen.

Igår var det lördagskväll. Det var sommar. Jag var i Stockholm. Vet ni vad jag gjorde? Satt hemma med ett glas vin framför tv:n och läste SvD. På tv:n gick Jorden runt på 80 dagar. Och jag hann läsa både lördagens och söndagens tidning (den digitala versionen kommer nämligen ut kvällen innan). Egentligen tänkte jag jobba men bestämde mig för att våga koppla bort från det. Och jag har funderat en hel del efter det här inlägget. Liksom analyserat mig själv och min omvärld. Det är kanske något jag måste skriva mer om.

Och utsikten här uppe ovan trädens toppar är inte helt dum. Dokumenterade solnedgången och hur den utvecklades under kvällen. Så så så vackert. 

Det är för övrigt knäppt hur odd och annorlunda man känner sig när det är sommar, lördag och man spenderar en kväll i Stockholm helt själv. Som om tankarna i mig (och insta-stories) försöker säga åt mig det är inte okej att tycka det här är nice – känn FOMO, känn det nu genast, det är vad alla andra normala människor hade gjort!!! 

Nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe, ta en promenad och vänta på att Hjalmar kommer hem! I morgon väntar en full dag i Stockholm med bland annat radiobesök och bloggevent på kvällen.

Inlägget Tropiskt / Stockholm dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Tropiskt / Stockholm

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×