Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bloggarna jag läser / resor

Det är inte förrän man skrollar igenom sin Bloglovin-lista man förstår hur många bloggar man (eller ja, jag) faktiskt följer. Inspirerad av Sandra Beijers lista över bloggarna hon läser så bestämde jag mig för att göra en likadan! Problemet var bara att jag kom upp i cirka 70 stycken. Och så många bloggar skulle ju ingen orka ta sig igenom i ett och samma inlägg, så det här mina vänner, det får bli en liten serie helt enkelt.

Indien, november 2016.

Först ut…

Resebloggarna jag följer:


» Adaras

”ADARAS Blogazine® är en livsstils- och reseblogg av Ida och Simon Eriksson. Här hittar du allt från extraordinära escapes, äventyr och modeguider till skönhetstips, inredning och kreativa idéer.”

» Discovering the planet

”Vi, Daniela och Göran älskar att Resa världen runt och försöker varva kontinenterna vi besöker. Genom bloggen vill vi inspirera andra att våga lite mer, längre bort, men också att inte glömma bort det som finns runt hörnet. Vi har hittills besökt 59 länder på fyra kontinenter.”

» Dryden

”Jag vill inspirera dig som gillar att resa ensam eller tillsammans med någon, som är aktiv på resorna och som uppskattar ärliga blogginlägg som lyfter alla aspekter av resandet, bra som mindre bra. Resor är i grund och botten något alldeles fantastiskt men ibland blir det inte riktigt som det var tänkt heller.”

» Fantasiresor

”Fantasiresor är resdrömmar för vagabonder. Gömda pärlor, trendiga hotspots & magiska vyer utanför guideböckernas tio-i-topp. Helst med tåg eller buss – alltid med äventyrslust.”

» Jeanette Seflin

”Min reseblogg är en plats för inspiration till dig att upptäcka världen där ute. Inte bara på andra sidan jorden utan även allt det fina som finns runt hörnet här hemma. ”

» Livet från den ljusa sidan

”Jag är svag för mäktig natur – som öken, fjäll och risterasser, riktigt coola storstäder, mäktiga sevärdheter och att uppleva allt det på ett aktivt sätt. Häng med mig (och ibland min familj med man och tre små barn) genom aktiva dagar och roliga resor!”

Lola / Geotraveler’s Niche

”Born in Nigeria. Educated in the United States. Based in Sweden. My photography and travel writing are often characterized by vibrancy and hope.”

» My bite of the big Apple

”Älskar du också New York? Längtar du dit för första gången eller längtar du tillbaka? Oavsett vilket, hoppas jag att du ska finna mycket inspiration.”

» Oh Darling

”På bloggen kombineras storytelling genom bild, text och video som ger dig inspiration till att upptäcka världens kända och okända guldkorn. Du hittar tips, guider och fotografier från Sverige och resten av världen. Inget äventyr är för litet och ingen dröm är för omöjlig.”

» På vift!

”Jag älskar att resa och min kamera har lärt mig att resa inte nödvändigtvis behöver innebära timmar på ett flygplan och ett tömt bankkonto utan lika gärna kan vara tre steg ut i trädgården.”

» Resa medvetet

”Jag hoppas kunna rubba ditt tankesätt och invanda beteendemönster – och jag ser fram emot att bli utmanad av dina kommentarer och perspektiv. Jag vill att du alltid ska få något nytt att fundera på eller drömma om när du tittar förbi.”

» Resfredag

”Resebloggen där drömmar blir till verklighet. Jag hoppas att du här ska hitta praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn.”

» Sanna Rosell

”Storyteller som jag är, ser jag världen och livet i sagor. Jag tror på det skrivna ordet i form av stories, vilket är den röda tråden i mina arbeten. Min upptäckarlust har tagit mig många varv runt jorden, med längre stopp i Sydamerika och Spanien.”

» Swedish Nomad

”To travel doesn’t have to be hard or too expensive, and the world isn’t as half as dangerous as some might think. In contrary, I have learned that we have way more in common with others than you might assume in the first place.”

» Veera Bianca

”I am addicted to big cities, trendy foodie places, fancy hotels, and hipster cafés. Oh and aviation. I’m one of those average #avgeeks who you might spot on that Business Class seat among the bored business men snapping photos from the window like it was my first flight. ”

» Äntligen vilse

”Med kameran och fötterna som främsta redskap är drömmen resor både här och var som Alaska, Irland, Englands kust och landsbygd och den lilla ön Bornholm vid Sveriges sydspets. ”

» 4000mil

”Vi som driver denna galet nördiga reseblogg heter Gunilla och Christofer och reser överallt och alltid till intressanta platser där vi har chans att lära oss mer om världen. Och så till de där platserna förstås. De som får oss att tappa andan med sin skönhet.”


Bilderna är, som ni förstår, lånade från respektive blogg.

Och wow vilket gäng. De är alla inspirerande och grymma på sina unika sätt. Finner inspiration hos dem dagligen. Och gillar att se på oss som kollegor inte konkurrenter.

Disclaimer: jag läser antagligen fler bloggar inom kategorin resor, men inte lika regelbundet. Det här är de som finns på min Bloglovin just nu – vissa läser jag istället via Facebook/nyhetsbrev etc. Och om du inte hittar dig själv – innan du blir besviken så kan det hända att du kommer dyka upp inom en annan kategorisering senare i den här serien… ;) Med tanke på risken för human error kan jag förstås ha glömt någon också.

Fortsättning följer…

Följ mig på Instagram: @jennsandstrom

Inlägget Bloggarna jag läser / resor dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Bloggarna jag läser / resor

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×