Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Det här gjorde jag i juni förra året

Juni förra året var en fin och spännande månad. Faktiskt himla mysig att se tillbaka på. Gör mig sådär lycklig i hjärtat av att kunna se på fina minnen som samlats, med vänner, familj och jobb.

* Jag började månaden med en spa-helg Estland och Pärnu tillsammans med min mamma och moster. Hade hoppats på en repris i år på en ny plats i något annat land – men kanske blir det till hösten?

Saknar dessa två

* Juni var också ljuvligt för att jag månaden innan gått ner i arbetstid på min anställning och numer bara jobbade 40%. Hade plötsligt så mycket tid för mitt företag och bloggen. Samtidigt fick jag uppleva en sista sommarfest med jobbet och minns att jag kände så mycket kärlek.

Det blev en sån där kväll då man inte tittar på klockan och varje sekund är liksom perfekt.

Mötte upp dessa två ikväll + vår fransman. Så glad att jag fortfarande, idag ett år senare (och alla på olika jobb), har dem kvar i mitt liv.

* I juni lärde jag känna både Malin och Veera lite bättre. Första brunchen hos Veera tog nämligen plats och jag och Malin hade redan våra projektplaner med Faraway Finland på gång, men de blev ju först verklighet 2018.

* Med all tid som jag hade för bloggen han jag publicera fler matiga inlägg också. Som den här guiden till Costa Brava från resan dit månaden innan.

* Skrev också mer om tankarna kring att ”satsa på bloggen”.

  • Det här är min dröm just nu – därför följer jag den nu
  • A road less traveled – omgivningens reaktioner på mitt företagande

* I slutet av juni åkte jag till Göteborg, via Stockholm och skrev om det fantastiska sättet att resa med båt + tåg i 27 timmar. Och där var jag både för min kusins konfirmation och för att fira midsommar. Det kommer bli konstigt att inte göra det i år. I år var faktiskt planen ursprungligen att vara uppe i Gällivare, men jag kommer istället ta mig hem till Finland och fira här med min kille och vänner ute på en ö.

Midsommarkransar, inte så vanligt förekommande i Finland som jag förstått det.

I år blir det alltså min första finska midsommar, oerhört spännande – en av de få högtider som jag inte firat här, kanske till och med den enda? Men först är jag redo för ett par veckor i Sverige med släkt och vänner.

Inlägget Det här gjorde jag i juni förra året dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Det här gjorde jag i juni förra året

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×