Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Wow vilken kärlek

Alltså ni, vad ska jag ens säga? Vad fina ni är. Vill krama om er allihopa. Svaren som ni lämnat på undersökningen är helt magiska. Älskar såklart att ni är så snälla, men också att flera vågar ge mer konstruktiv kritik. Jag tänker att jag ska sammanställa svaren om någon vecka och visa er hur det ser ut övergripande.

Vad som verkar gå som en röd tråd genom svaren hittills är att ni är många som vi läsa ännu mer om min vardag. Jag har haft en längre period där jag själv tyckt det varit dötrist att läsa om andras vardag och har kanske därför undvikit det litegrann?

När jag sitter här och dricker kaffe 10.13 en onsdag och väntar på att Malin ska komma hem till mig för att spela in podd och inte har några planer alls den här veckan för jag har just vaknat till liv efter min förkylning och är bara tacksam över att få tillbaka all energi. De enda planerna som finns är egentligen att besöka loppisar i jakt på lite grejer till balkongen. Vi har hur många kvadratmeter balkong som helst, och inte en enda balkongmöbel. Om sommaren planerar att fortsätta känns det som högsta prioritet just nu.

Men om ni vill läsa om vardagsliv, då ska ni få mer vardagsliv. Jag gillar att skriva om det mesta, egentligen. Och utmaningen är kanske att få de där vardagsinläggen att på något vis bli intressanta? Som att någonstans mitt i slänga in ett: Mumin har friat och vi ska gifta oss! Nej, skojar bara. Det har han inte och det ska vi inte. Innan jag kan tänka mig att lägga pengar på ett bröllop vill jag 1. äga en lägenhet och 2. ha en stabil inkomst varje månad (inte nödvändigtvis som anställd).

Bilderna är från min extremt korta cykeltur ner till havet igårkväll. Var i chock. Här har jag varit sjuk i några dagar och plötsligt badar hela Finland i havet. Det var liksom tropisk värme och det kändes faktiskt lite, fel? Typ någonting kan inte stå rätt till. Världen är upp och ner. Oh well. Det var ju lite skönt också.

Satte mig här på en sten och skrev ner och visualiserade några drömmar (lyssnade på Peppes nya podd det kommer att bli bra och blev inspirerad).

Och här är en selfie från Borgå förra veckan, när det fortfarande bara var vår. Min lilla mobils kamera börjar ge upp hoppet hörni. Är det dags att skaffa en ny då? Den här iphonen har ändå hängt med i 1.5 år nu, men fungerar i övrigt felfritt. Damn you apple.

Okej, vi hörs i morgon.

Och du, tack till dig som svarat på frågorna. Om du inte gjort det, kan du fortfarande göra det här!

Inlägget Wow Vilken kärlek dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Wow vilken kärlek

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×