Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Omvälvande dagar

Det har varit en inombords omvälvande vecka efter förra veckans meltdown. Under helgen pausade jag helt från sociala medier och sen började jag veckan med en influencer-konferens. Och vad händer när man tar sig igenom Dagar som är liksom varandras extrema motsatser? Det är lite som att basta och bada i havet i början på maj (det skedde för övrigt också rent fysiskt). Först varmt, skönt, och sen ett iskallt dopp. Kroppen vaknar till, det får tankarna att börja snurra.

Jag har funderat en del. Kanske inte så mycket på vad jag vill, utan snarare hur det känns. Under PING tog jag in massor av inspiration och input från alla tänkbara vinklar. Lite överväldigande men också nyttigt. Det är en märklig grej egentligen att ta in så många olika budskap. Desto viktigare att man lyssnar till sig själv och tar till sig av det man själv tror på. Och inte sväljer allas sanningar rakt av.

När Ebba von Sydow berättar att ”ja, jag deletar instagrambilder som inte får tillräckligt mycket engagement de 8 första minutrarna” och ”jag sitter i soffan om kvällarna och svarar på instagramkommentarer” så känner jag hur mitt inre långsamt skakar på huvudet. Plötsligt blir det tydligt. Jag tänker inte låta mitt liv styras av en algoritm, eller ägna varenda vakna sekund åt att hålla koll på sociala medier. Kanske är det därför jag gillar bloggen så mycket.

Och jag har träffat inspirerande personer under dessa dagar. Men de jag finner absolut mest inspirerande är inte de med flest likes, följare, snyggaste bilder eller coolaste uppdrag. Nej, det är de som verkligen lever.

Efter PING-konferensen åkte jag ut till Borgå ett par dagar och där är jag just nu. Också en del av konferensen för oss bloggare. Älskar att komma bort från stadslivet litegrann. Tack för hjälp med fotot Timo – som är vår host under resan.

Jag vill faktiskt ingenting annat än att vara ärlig. True to myself och till alla andra. Inte skapa utefter vad som är mest optimalt för att nå största möjliga publik. Och ja, jag behöver påminna mig själv om detta. Kanske har jag tappat bort mig själv lite den senaste tiden. Jag vet inte? Kanske är det just det som är en del av resan? Man är lite borttappad liksom jämt (tills man når den där magiska åldern av 100% trygghet i sig själv). Kanske märks det inte någon annanstans än inuti?

Inlägget Omvälvande dagar dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Omvälvande dagar

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×