Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sovit i två dygn

Jag har sovit sen jag kom hem från Borgå i torsdagskväll. Tidiga morgnar, sena kvällar, tre bastubad och ett havsdopp tog tydligen ut sin rätt. En förkylning tog över hela mig lägligt till att jag kom hem igen. Så jag har Sovit bort solen och sommaren utanför fönstret och låtit kroppen återhämta sig.

Har också kikat på Netflix-serien The Crown och filmen The Founder. Kan rekommendera båda. Serien följer Queen Elizabeth II och tar upp viktiga historiska händelser. Inte bara vackert gjord utan också lärorik för oss som inte var så historieintresserade i skolan. Filmen bygger på berättelsen om hur McDonald’s blev vad det är idag. Får en möjligen att känna ännu lite mer avsky för den gigantiska kedjan. Men intressant med filmer som bygger på verkliga händelser – hade faktiskt ingen aning om företagets uppkomst och historia.

Åh sen skulle jag vilja berätta om hur ljuvligt Borgå var, ännu mer om PING-konferensen, om veckans poddavsnitt och så vidare. Men det får vänta till piggare dagar. Det här är allt jag orkar just nu.

Bilderna är från kvällen i Borgå. Vi bodde på Ida-Maria bed&breakfast i Gamla stan och hade bastu här precis vid ån.

Skulle förstås också vilja gå ut i sommaren här utanför, och se om träden slagit ut helt nu? Jag har ingen aning. Kanske är jag åtminstone frisk i morgon och kan följa med på den kryssning vi bokat då det är morsdag här i Finland – vi håller tummarna för det.

Nu väntar jag på Mumin som fixar tacos och så ska jag försöka hålla mig vaken till Eurovision. Men det börjar ju så sent här, först klockan 22, så vi får se hur det går.

Njuter du av sommaren just nu? Njut i så fall lite för mig också.

Inlägget Sovit i två dygn dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Sovit i två dygn

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×