Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Out into the woods

Det här var ungefär allt jag behövde den här helgen. Igår, fredag, kom Rania till Helsingfors med båten från Sverige. Hon kom hem till mig i Hagalund, vi åt lunch på Sandro, inhandlade lite lokala öl som jag tyckte att hon skulle prova och ett par timmar senare åkte vi ut – i skogen.

Idag gick vi ut och vandrade i Teijo nationalpark. Omgivna av fågelkvitter och varma solstrålar. Jag hade lämnat mobilen hemma och har inte kollat på den på hela dagen. Kanske kan den få ligga ett tag. Vad vi däremot hade med oss var lite matsäck – såklart, med smörgås, kaffe och frukt.

Och såhär såg dagen ut. Det blev lite en bildserie av hur jag förföljde Rania genom skogarna. Hon är så fotovänlig och det går ju inte att inte ta tillvara på.

Och när vi kom tillbaka hem till Kirjakkalan Ruukkikylä försökte jag fångade de små vårtecknen som börjat dyka upp.

Nu har vi precis ätit middag. Det blev något så gott som fisken som vi plockade upp från havet i morse. Gös, med risotto till. Gissa hur lyxigt det var att få bli serverade det när vi Kom Tillbaka in från vandringen och efter en dusch?

Ska ta en sväng till Matildedal nu och baren Terho där de har ett eget bryggeri.

I morgon åker vi Tillbaka till Helsingfors och på måndag börjar PING, en influencermarknadsförings-festival som jag även var på förra året.

Inlägget Out into the woods dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Out into the woods

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×