Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Det kommer att bli bra

Är det inte lustigt att när det utifrån ser ut att gå som bäst (kanske?), så känns det väldigt annorlunda på insidan?

Jag har blivit intervjuad hos Svenska nomader, i podden Marknadscoacherna och idag släpps avsnittet av podden Lev! som min vän Amanda uppe i Gällivare gör och jag blev intervjuad av i påskas. Jag blev nyligen både en av finalisterna i Momondos award för resebloggare och listad som en av 30 inspiratör-bloggar för entreprenörer.

Varje dag är en strävan efter att prestera, och ingenting känns någonting. Så känns det ibland. Så känns det ibland när man sitter med bokföring och omysig ångest. Och tusen saker man vill göra. Tusen områden där man vill prestera.

Just nu försöker jag bara upprepa till mig själv. Det kommer att bli bra. Kanske skriver jag det här för att påminna mig själv om att 1. det kommer att bli bra 2. minns detta när det går bra och 3. kom ihåg vad som betyder något. Och såklart skriver jag detta för att jag inte vill förmedla en bild av att allting är toppen perfekt underbart när det faktiskt inte är det. Bakom varje yta finns en verklighet, alltid. Samtidigt som det känns naket att visa sig svag, och patetiskt att överhuvudtaget klaga.

Utmärkelser, intervjuer, uppmärksamhet. Till och med (eller kanske framför allt) prestationer. Det betyder väldigt lite. Det ger inte ens någon inkomst. Och trots allt detta kan det alltså kännas som att trampa vatten i motvind.

Men det kommer att bli bra.

Inlägget Det kommer att bli bra dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Det kommer att bli bra

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×