Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ett nytt projekt på gång

Jag kom ju hem i torsdagskväll, och det kändes bra. Som tur var hade jag och Malin planerat in en jobbdejt redan klockan 9 fredag morgon, så hon kom hem till mig och höll mig ovan ytan. Utan henne hade jag förmodligen haft en ineffektiv och trött ångest-fredag (så som jag brukar ha efter resor). Istället planerade vi mästerverk ihop.

Att få jobba tillsammans med sina vänner, det är nog också en av de finare delarna med egenföretagande.

Älskar mitt macbook-stöd, perfekt för att få upp skärmen. 

Vi har äntligen äntligen fortsatt med ett projekt som vi började planera redan förra sommaren. Och alltså herregud vad jag ser fram emot att få dela det med er! Vi kom igång med det nu så kommer förhoppningsvis kunna visa det redan om någon vecka.

Ibland kan jag tänka att det garanterat inte kommer vara någon alls som är intresserad av det jag skapar, men det här är något som är 100% roligt att göra – så om inte för publiken, så gör vi det kanske för vår skull. Och egentligen handlar alltihop om att ge någon den kärlek det förtjänar… ;) Nog med cliffhangers nu. Ni får veta snart!

Malin var förresten med i tv nyligen i egenskap av resebloggare för att snacka flyg-frågan. Kolla in det här!

Med och tävlar i Open World Award

Till en annan sak: jag är med och tävlar i Momondos tävling som går under namnet Open world awards. Det är en tävling för bloggare och influencers inom kategorin resor och den här bloggen tävlar i kategorin Open world. Av de tio som får flest röster inom varje kategori är det en jury som väljer ut en vinnare.

HÄR kan du gå in för att rösta – blir så glad om du vill göra det ♥ Du behöver bara fylla i namn och mejl, och klicka på bekräfta i det mejl som skickas till dig (dubbelkolla att det inte hamnar i skräp).

Det går att rösta till och med den 18 april.

Open World kategorin är för influencers som inspirerar oss att resa enligt Momondos 5 principer om att resa – med ett öppet sinne och utan fördomar; resenärer skapar ni vänner vart de än går; som säger ja till nya upplevelser; som reser med en nyfikenhet att utforska den okända; och en passion att dela med sig.

Tycker du det känns som att det är vad den här bloggen gör och vill supporta mig? In och rösta här!


Nu ska jag dyka ner i lite blogginlägg. Har massor att blogga om kommande veckor, efter alla upplevelser den senaste tiden! Förresten, om det är något särskilt du skulle vilja läsa om är du alltid välkommen att lämna en kommentar. Och klicka gärna på hjärtat här nere under inlägget på de inlägg du gillar ♥

Inlägget Ett Nytt Projekt på gång dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Ett nytt projekt på gång

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×