Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kaffe, nagellack & våren

Lördagsmorgnar är ibland mina absolut tröttaste morgnar. Eller det har varit så de senaste månaderna. Förmodligen för att jag rest mycket under veckorna och kommit hem precis till helgen. Helt slut. Vill bara sova. Men tar mig upp och sätter mig och jobbar lite, Efter att vi ätit frukost såklart. Idag blev det bananpannkakor. Med resor under veckorna känns det alltid mysigt att få jobba under helgen. Helst ostört. Vill be hela världen att låta mig vara, ostörd i min bubbla. Med hög musik i marshall-högtalaren. Och en kopp kaffe. Idag sitter jag exakt så, och har precis målat mina naglar i en grå färg med namnet Melbourne. Lugna jobbdagar hemma, det längtar jag alltid hem till efter några veckor på resa.

Jag kommer förresten hem till våren. Igår satt jag och min kille såhär, på en takterass och såg solen gå ner.

Till middag blev det sommarpasta, med avokado, cashewnötter, vitlök och basilika.

Tänk att våren tar fram alla möjliga härliga känslor inom en? Och att det är liksom exakt vad man behöver nu, för annars hade man kanske gått under? Nysopade gator, lätta kläder, allting som knoppar och börjar växa. Jag har inte ännu cyklat den första cykelturen, men det kommer kanske kännas exakt sådär som det gjorde när man var barn. Som om allting är vackert och det inte finns något att oroa sig över.

Känner ni också så?

Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos min österrikiska vän Tanja och hennes kille Niclas. Det går också in under kategorin ”en bättre lördag”. Ska bli kul att träffa lite Helsingfors-vänner efter alla dessa veckor borta.

Inlägget Kaffe, nagellack & våren dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Kaffe, nagellack & våren

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×